Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a szép lányok csak azért olyan válogatósak, mert nagy az egójuk és van önbizalmuk, de ha nem ilyenek lennének, akkor nekik is bejönnének a csúnya fiúk vagy alapból bejön nekik, csak tagadják, mert mást vár tőlük a társadalom?
"Mert mást vár tőlük a társadalom"?:D Ez hülyeség, valakinek vagy bejönnek a csúnya pasik, vagy nem.
Én pl. nem tartom magam csúnya lánynak, vagyis az arcommal meg vagyok elégedve, mert sok bókot kapok, de attól még nem csak az Adoniszok jönnek be. Pl. legutóbb egy mindenki szerint ronda srácba voltam belezúgva, szőke volt és északi típus, ami egyáltalán nem az esetem, de annyira jófej és humoros volt, hogy mindig vele akartam lenni. Aztán nem jött össze, mert kiment Írországa tanulni..
De egyébként ez közhely, de tényleg annyira relatív a szépség dolog. Szerintem Heath Ledger baromi helyes pasas volt, egyik barátnőm szerint ronda. Ez olyan, hogy lehet, hogy te csúnyának tartod magad, de van benned valami, amire pont ki volt éhezve a lány, esetleg a szemed, a tekinteted, a mosolyod, stílusod stb, akkor ne csodálkozz, hogy így vélekedik.
Még annyit, hogy pl. 17 évesen meghíztam és utáltam magam. Erre bepróbálkozott egy olyan srác, aki szinte bárkit megkaphatott volna, jó alakja volt, stb, én meg mindig kérdeztem magamtól, hogy "Dehát miért pont engem?? RONDA VAGYOK." Ezt addig csináltam, amíg el nem üldöztem magamtól. Kiderült, hogy ő mégis szépnek látott és pont az esete voltam.
Hülyeség mindig találgatni, mert sosem leszel boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!