Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csúnya vagyok, azért nem igazán kellek a lányoknak vagy mi lehet a baj velem? (kép, ha kéred priviben)
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 15:18
1/24 anonim válasza:
így nem tudom megmondani
küldj képet
16/l
2/24 anonim válasza:
Szeva én pasi vagyok, de megpróbálok hitelesvéleményt formálni rólad. Szóval küldheted a képet! 24/F
3/24 anonim válasza:
Jöhet a kép, és véleményt formálok :)
5/24 anonim válasza:
Minek írsz ki ilyen kérdést, ha nem raksz fel képet? Ha csúnya nem is vagy, ostoba biztosan.
8/24 anonim válasza:
Te szerencsétlen hülye barom!!
Odaírta, hogy (kép, ha kéred prviben)
Te vagy az ostoba, mert nem tudsz olvasni!!
9/24 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem olvastam el te szerencsétlen? Mindössze jeleztem, hogy ostobaság a kérdés, lévén válaszolni csak úgy lehet rá ha privit írunk, ennek mi a franc értelme van? Ehelyett felrakja a képet azt' csókolom, akkor talán még lehet is válaszolni felesleges körök futása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!