Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSak a csúnya lányoknak tetszem? Vagy félreértelmezek valamit?
Kb. 2 éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, azóta keresgélek, keresgélek, de valahogy nem jön össze semmi. Illetve összejöhetne -- nekem egyáltalán nem tetsző lányokkal.
Hogy lehet, hogy a csúnya/idióta lányoknak tetszem, a szépek meg rám sem hederítenek?! (vagy lehet, hogy félreértelmezek valamit). Egyesek azt mondják, hogy "helyes" vagyok, mások szerint "jóképű", stb stb blabla, de egyszerűen ha meglátok egy nekem tetsző, szép lányt, nem váltom ki belőle azt a hatást, amit szeretnék. A csúnya lányok meg rámpörögnek - miért? :)
Hogy tudom eldönteni, hogy valójában milyen csajokhoz "kalibrálhatom" be magam? Én simán el tudnék képzelni magam mellett egy palvinB szépségű lányt (de persze normális is legyen), de lehet, hogy nagyon túlzás, és ilyen lányt nem érdemelnék meg?
Most én is egy arcra nekem nem bejövős csajjal kavargatok, simán hagyja, hogy bármit megtegyek vele, de igazából nekem csak szexre kéne, viszont nincs pofám kihasználni szegényt.
Pacsi, tesó! Egy jó nő kéne már nekem is végre. Állítólag én sem vagyok ronda, nem egy lány szerint vagyok helyes, persze én valamit mindig elszúrtam és csak a csúnya vagy átlagos lányokat sikerül magamhoz vonzani, eddig.
Mit értesz önbizalomhiány alatt?
Kiszagolják? :) na persze, nem kutyák azok.. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!