Ha én szépnek látom magam, és több felnőtt is
megdícsért, hogy szép az arcom és csini vagyok a
diáktársaim miért mondják, hogy ronda vagyok?
Figyelt kérdés
16 vagyok, kevés a pattanásom (szinte alig van), normálisan öltözködöm, normális az alakom, a hajam középhosszú és ápolt, nincsenek bőrhibáim, se kilógó fogaim..A felnőtt szomszédaim is gyakran dícsérnek, hogy milyen szép arcom van.. A diáktársaim még is azt mondják, hogy csúnya vagyok, és egy nálam ezerszer csúfabb (ráadásul még szemetebb is) lányra azt mondják, hogy szép... Nagy kilógó fogai vannak, agyon van sminkelve, póthajas mert az eredeti haja rövid és úgy néz ki, mint ha megpörkölték volna.. És nem csak Ő van. Van egy másik lány 150 cm magas, 17 éves és eléggé termetes (ráadásul még kétszínű is).. Mégis Őt szépnek és kedvesnek tartják, nekem meg egy barátom van, meg talán 3 ismerősöm aki szóba áll velem..
Nem tudom miért mondják, de szerintem irigyek. Vagy lehet h szépnek tartanak, csak gyávák beismerni maguknak meg neked.
Kitartást és minden jót kívánok Neked.
2012. aug. 7. 23:28
2/22 anonim válasza:
Érdekes összhatás.Lehet igen is meg nem is.Kép alapján megmondanám.
2012. aug. 7. 23:31
3/22 anonim válasza:
kép alapján talán el tudnánk dönteni kinek van igaza...
2012. aug. 7. 23:42
4/22 anonim válasza:
ha az érdekel hogy szép vagy-e akkor képet kérünk
2012. aug. 7. 23:42
5/22 anonim válasza:
Lehet, hogy nálad ezerszer csúfabb, de mondjuk népszerűbb valamilyen oknál fogva.Nyugodj meg a hátuk mögött már nem tartják őket szépnek.
2012. aug. 7. 23:48
6/22 anonim válasza:
képet kérünk:) mert lehet,hogy irigyek:D
2012. aug. 7. 23:49
7/22 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal. Miért kell rögtön képet kérni? Gondolom egy válaszoló sem fogja felrakni ide magát, mert az úgy lenne fair. :)
Egyébként ilyen kijelentésekre nem lehet adni. Rengeteg csúnya lány van, akinek ahol csak tudják nyalják a s*ggét, mert pl. menőnek számít a suliban. Ilyenkor aztán legyen akármilyen rossz személyiség, beképzelt és szörnyű stílusú. Ahogy te is mondtad póthaj, tonnányi smink, akkor is isteníteni fogják. Ilyenek a kamaszok. Szokj hozzá. :)
2012. aug. 7. 23:51
8/22 anonim válasza:
Szerintem szimplán irigykednek rád. Nyugi, miattuk ne legyenek önértékelési gondjaid, örülj, hogy elégedett vagy magaddal, és ne foglalkozz velük. Majd ők is felnőnek egyszer :)
2012. aug. 7. 23:59
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából már hozzászoktam, és tapasztaltam is ezt-azt, kicsit komolyabb dolgokat.. Csak néha már elkezdek rajta gondolkodni, hogy ez az én hibám, vagy másoknak van érdekes felfogásuk.. De ezek a válaszok, most tényleg megnyugtattak. Köszönöm!:)
2012. aug. 8. 00:07
10/22 anonim válasza:
Hú, én is ugyanezt éltem meg tinikoromban, mint Te, kedves kérdező!
Engem is sokan dícsértek, hogy milyen szép vagyok, de az egész iskola szekált, mintha torzszülött lennék.
Így visszagondolva már tudom, hogy miért...Eléggé egyedi és szokatlan stílusom volt/van, külsőleg és belsőleg is.Mondhatni nem vagyok egy hétköznapi ember.Nem tudtak hová rakni, nem lehetett beskatulyázni.És amit nem ismernek, azt ugye mindig bántják az emberek.
De ne törődj az ilyenekkel!Mostmár bomlanának utánam, akik régen szekáltak!:DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!