Ha én szépnek látom magam, és több felnőtt is megdícsért, hogy szép az arcom és csini vagyok a diáktársaim miért mondják, hogy ronda vagyok?
Figyelt kérdés
16 vagyok, kevés a pattanásom (szinte alig van), normálisan öltözködöm, normális az alakom, a hajam középhosszú és ápolt, nincsenek bőrhibáim, se kilógó fogaim..A felnőtt szomszédaim is gyakran dícsérnek, hogy milyen szép arcom van.. A diáktársaim még is azt mondják, hogy csúnya vagyok, és egy nálam ezerszer csúfabb (ráadásul még szemetebb is) lányra azt mondják, hogy szép... Nagy kilógó fogai vannak, agyon van sminkelve, póthajas mert az eredeti haja rövid és úgy néz ki, mint ha megpörkölték volna.. És nem csak Ő van. Van egy másik lány 150 cm magas, 17 éves és eléggé termetes (ráadásul még kétszínű is).. Mégis Őt szépnek és kedvesnek tartják, nekem meg egy barátom van, meg talán 3 ismerősöm aki szóba áll velem..2012. aug. 7. 23:23
21/22 anonim válasza:
biztos mert irigyek, a kurv@kat meg általába szépnek mondják akkoris ha rondák,a fiúk azért mert meg akarják őket dugni, a lányok meg azért mert hülye birkák és nyalják a seggüket a húúú de menő csajoknak,akik csak azért menők mert megdugta,megszopatta őket fél város...ez igy szok lenni. Meg megy az fbn a likeold a képem és likeolom a tiedet,nekem is van olyan ismerősöm aki úgy néz ki mint tunyacsáp nőstény verzioban de 250like van 1 képén mert nyalja v@lagát a többi birka. Nekem meg elég normális fejem van és van a képen 5 like,de az az 5 like igazi barátoktól sokkal többet ér mint 200 like 2szinu kurv@ktol meg ratyitalléroktól :D
22/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) De ez egy kicsit nem olyan, mintha fordított világban élnénk?:'D
2013. máj. 26. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!