Acana Pacifica vagy Royal Canin Labrador Retriever Jobb felnőtt labrador retrieveremnek akit kiállításra hordunk ezért fontos a szép szőr?
Acana Pacifica:
Friss csontozott lazac (DHS és EPS természetes forrása), lazachúsliszt, russet burgonya, borsó, fehér halhúsliszt, édesburgonya, lazacolaj (E-vitaminnal tartósítva), napon szárított lucerna, friss csontozott hering, friss csontozott lepényhal, halhúsból kinyert ízfokozó, úritök, répalevél, spenót, paradicsom, sárgarépa, alma, biomoszat, tőzegáfonya, fekete áfonya, borókabogyó, fekete ribizli, cikóriagyökér, édesgyökér, angyalgyökér, görögszéna, körömvirág, édeskömény, borsmentalevél, kamillavirág, levendulavirág, csombord, rozmaring, A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, niacin, cink-proteinát, tiamin-mononitrát, riboflavin, B5-vitamin, vas-proteinát, B6-vitamin, mangán-proteinát, réz-proteinát, folsav, biotin, B12-vitamin, szelén, szárított Lactobacillus acidophilus erjesztett készítmény, szárított Enterococcus faecium erjesztett készítmény. * Kizárólag az ACANA részére gyártott fehér halhúsliszt vadon halászott lepényhalat, óriás laposhalat és tőkehalat tartalmaz.
Royal Canin Labrador Retriever:
Dehidratált baromfihús, rizs, kukorica, kukorica glutén, állati zsírok, árpa, baromfimáj, tisztított cellulóz, cukorrépapép, növényi olajok (pl. borágó olaj), ásványi sók, halolaj, rákféleségek
(glükózaminban gazdag), frukto-oligoszacharidok, nyomelemek (kelátos formában is), porckivonat (kondroitin-forrás), taurin, nátrium-polifoszfát, L-karnitin, körömvirág-kivonat (luteinben gazdag), vitaminok.
Én inkább Royal párti vagyok de ez az Acana nem hangzik rosszul.
Én a kutyámat royalal etetem.
cukorrépapép,kukorica, kukorica glutén,árpa... ez az ami teljesen felesleges hülyeség pl. a RC-ben
ezzel szemben az Acanában semmi felesleges anyag nincs, mind hasznosul a kutya szervezetében
ez az acana egy 10-es skálán 9,5-ös a RC meg talán 1,5 egy kis jóindulattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!