Hany eurotol draga egy Golden Retriver Pedigreevel es Pedigree nelkul? Hat egy Beagle? Es egy Labrador?
En kulfoldon lakom,mivel nem reg vettunk kutyat,sokat bujtam az oldalakat es tobb tenyesztovel beszeltem.
Golden- es Labrador Retriever megbizhato tenyesztotol,oltasokkal+feregtelenitve es microchipel.550-750 euro korul mozog.Torzskonyv nelkul,de oltva+ feregtelenitve 200-250 euro.
Beagle tenyesztotol papirokkal+stb. kb.350-400 euro,papirok nelkul 50-150 euro.Szoval ezen arak felett(ITT)ennel magasabb osszeg draga.
En tenyesztotol,full papirokkal+osszes oltassal+microchippel+full feregtelenitett+ szerzodessel,most vettem egy szinhibas(csaladnak)Boxer kolykot 100 euroert.
17:37 vagyok.
Neten nezegettem a boxer kenneleket,ennek a tenyesztonek,kulonosen szep kutyai vannak kepek alapjan,felhivtam oket van e vagy a kozeljovoben lesz e tervezett alom.De mivel szeptember kozepen ellett utoljara,azt mondta,jovore nem tervez almot.Beszelgettunk meg a kovetkezo tervezett almarol,es akkor mondta,hogy van neki egy 12 hetes sarga csikos boxer szukaja ami szinhibas(az annyit tesz,hogy az egyik oldala erosebben csikozott mint a masik),es nem tovabbtenyesztheto,de ha hobbinak kell,akkor kuld rola fotokat.Megneztem,tetszett a kis draga a csaladnak is.Elmentunk megneztuk,megallapodtunk es hazahoztuk.Ot is letorzskonyveztette,oltatta,feregtelenitette es microchipeztette.Igy lehet tenyesztotol szinhibas fajatatiszta kutyat kapni,full papirokkal oltasokkal es egyebbel.ITT!Hogy Magyarorszagon ez,hogyan megy,nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!