Ő szerintetek is szép kutya? Mekkora lehet vajon, ha felnőtt lesz?
2012. ápr. 25. 17:08
1/8 anonim válasza:
Szerintem közepes méretű lesz maximum, kinézete alapján border collie keverék kutya.
2/8 VBeata81 válasza:
Angol springer spániel keveréknek nézem. Helyes kutya. Nem lesz kicsi.
4/8 A kérdező kommentje:
Ahham!:)Szeretném,csak még sokat kell rá várni :(
Csak kíváncsi voltam,másoknak is tetszik -e (annyira nem fontos) meg hogy mekkorára számítsak,milyen helyet vegyek neki ilyesmik:)
2012. ápr. 25. 17:14
5/8 anonim válasza:
Nagyon édes, azt a 8 napot meg töltsd az előkészületekkel! Olvasgass kutyás tanácsokat az interneten, vegyél neki helyet, pórázt, nyakörvet, itató- és etetőtálat, és seperc alatt elmegy az a pár nap:)
7/8 anonim válasza:
szerintem gyönyörű és border collie is van benne szerintem,közepes méretű lesz szerintem ha megnő:)
8/8 anonim válasza:
:)aranyos!!!!szerintem hopp-hopp és 30-35 kg körüli lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!