Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha én szépnek látom magam, és...

Ha én szépnek látom magam, és több felnőtt is megdícsért, hogy szép az arcom és csini vagyok a diáktársaim miért mondják, hogy ronda vagyok?

Figyelt kérdés
16 vagyok, kevés a pattanásom (szinte alig van), normálisan öltözködöm, normális az alakom, a hajam középhosszú és ápolt, nincsenek bőrhibáim, se kilógó fogaim..A felnőtt szomszédaim is gyakran dícsérnek, hogy milyen szép arcom van.. A diáktársaim még is azt mondják, hogy csúnya vagyok, és egy nálam ezerszer csúfabb (ráadásul még szemetebb is) lányra azt mondják, hogy szép... Nagy kilógó fogai vannak, agyon van sminkelve, póthajas mert az eredeti haja rövid és úgy néz ki, mint ha megpörkölték volna.. És nem csak Ő van. Van egy másik lány 150 cm magas, 17 éves és eléggé termetes (ráadásul még kétszínű is).. Mégis Őt szépnek és kedvesnek tartják, nekem meg egy barátom van, meg talán 3 ismerősöm aki szóba áll velem..

2012. aug. 7. 23:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Én is így vagyok vele.Nekem még az ofőm(pedig nő xD) is sokszor mondja,hogy milyen szép vagyok,meg,hogy látta,hogy két végzős fiú hogy utánam fordult.Közben a Facen egy-egy képemen kb 5 like van,sok osztálytársnőmnek meg kb 60.Illetve nekem is már leszólták az egyik képemet fb-n(bocs,hogy mindig ezzel jövök,de manapság egy csomóan ott töltik a mindennapjaikat),aki meg nálam csúcsácskább,csak a népszerű csajokkal haverkodik,azét meg magasztalták.Most akkor erre mit mondjak?Engem is rengetegen utálnak,mert érdekes személyiségem van(megjegyzem,hogy se bunkó,se kétszínű nem vagyok!) és hát mások és szerintem is eléggé szép.Ezenkívül a jegyeim miatt is szekáltak,mert nagyon jók voltak.Így gimiben is jók,de már nem vagyok kitűnő.Rengetegen irigyelnek már évek óta,de vannak "barátnőim"(nem igaziak sajnos,de azért elvagyok velük)és már megszoktam.:) xP

Kitartást neked is!:))

17/L

(Ezeket azért írtam le,hogy megmutassam milyen hasonló a helyzetünk és kis erőt adjak.)

2012. aug. 8. 01:34
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Tudod aki szépnek tartja magát annak mindig próbálják ledönteni az önbizalmát, aki rondának tartja magát annak meg próbálnak önbizalmat építeni.
2012. aug. 8. 04:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Sajnos van olyan tulajdonság, hogy irigység. Valószínűleg ezzel találod szembe magad
2012. aug. 8. 10:34
 14/22 anonim ***** válasza:
Mert a diáktársaid hülyék, hülyékkel meg nem érdemes foglalkoznod! :) De kép alapján könnyebb megítélni, hogy kinek van igaza! :)
2012. aug. 8. 11:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Irigyek az osztálytársaid!A mi osztályunkba úgy ment),hogy a "nagy adottságú"(gondolom érted)lányok a menők.Pedig kis flegma dögök.A fiúk kedvencei(állandóan kint van mindenük),igen nagy a ˇbarátiˇkörük.

Ellenben én,visszahúzódó kis csaj vagyok 1-2 baráttal.Nem mondom,hogy szép vagyok,de nem is vagyok olyan ronda.

Kitartás csajos,majd ha megfordul az a bizonyos kocka!

15/L

2012. aug. 8. 17:58
 16/22 anonim válasza:
Mert szemét állat az összes, és nem képesek elviselni, hogy valaki úgy is sokkal szebb náluk, hogy nincs agyonsminkelve stb...
2012. aug. 8. 18:43
 17/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Egyébként nem tartom magam olyan tényleg átlagon feletti gyönyörűségnek, de szerintem túlzás amit előadnak..:/ Én is, mint több válaszoló, a visszahúzódó félénk kategóriába tartozom.. És gyakran hordok fekete ruhákat, sőt nem régen bakancsot is beszereztem, mert úgy gondoltam, hogy ha már ígyis úgyis kötekednek, akkor már "egyedi" alkat akarok lenni. De örülök, hogy vannak még normális emberek...:) Köszönöm nagyon a válaszokat..

UI.: képet nem szeretnék feltölteni, mert nem szeretném, ha esetlegesen ismerősök felnéznek ide, lássák, mert még azt is hallgathatnám, meg mint említettem félénk vagyok és nem magamutogató.

2012. aug. 8. 23:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Pont ugyanugy voltam vele, mint te! Es csak utolag jottem ra, hogy csak irigyek voltak.

A kapafogu, vastagszemoldoku nagyorru csajra meg a baratnojere, az alacsony, duci karikasszemure ezerfele dicseretet mondtak, mindenkinek ok kellettek, a feszbuk kepeiknel is lattam hogy vagy 40 komment arrol szol, hogy mennyire gyonyoruek. Ok voltak a nepszeru csajok...

Engem folyton cseszegettek mindenert, szinte mindent osztalytarsam (1 baratnom volt), mert jo jegyeim voltak es sok versenyen ertem el helyezest amit az ofok mindig bejelentettek... Ki lettem utalva, mint 'streber' holott tanulas nelkul voltam kituno. A fiuk nap mint nap beszologattak hogy mennyire ronda vagyok, es emiatt evekig egy darab szarnak ereztem magam (nameg a tobbi serelem miatt), mikozben egy csomo rokon es ismeros, meg szuleim munkatarsai aradoztak arrol, hogy mennyire szep vagyok...

2012. aug. 13. 06:38
 19/22 anonim ***** válasza:

*-t...

A bakanccsal meg jol rugd fel oket ha legkozelebb beszolnak! :DD

2012. aug. 13. 06:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Nekem szép vagy!
2012. aug. 26. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!