Szerintetek el fog hívni randira?
Figyelt kérdés
Eddig mindig csináltam olyat, hogy mondjuk csak az úttestet nézem, számolok 5 autót, és utána jön a busz. (Persze reális körülmények között). És be szokott jönni(10/8 biztos).
És szoktam még ilyeneket csinálni mással is, dolgozatoknál, versenyen...
Egy tök természetes dologhoz kötök vmit.
Konkrét kérdésem: Van egy srác, aki tetszik. Néha szokta kérdezni, hogy mi a helyzet. És van a Pista (egy pasas, hoyg ki nem fontos.) Azt mondtam: Ha ma a srác megkérdezi, h mi a helyzet, és kérdez Pistáról, akkor el fog hívni randira. Mindkét feltétel teljesült. Szerintetek el fog hívni randira?
2012. júl. 19. 21:01
1/2 anonim válasza:
Sztem ha nyitottnak lát a dologra el fog hívni. Nem pont ezo szempontok miatt, hanem mert te is gondolom azért gondoltad ezt a párosítást mert logikus h azért kérdez rá h mi a helyzet Pistával hogy megtudakolja h lehet-e esélye nálad vagy foglalt vagy netán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!