A félelem frekvenciája mennyi és hogyan lehet mérni? EEG készülékkel?
Nehéz elfogadni, hogy nem lehet igazad? Ez is az egoista elme módszere.
A hülyeséget sem lehet mérni, mert ha lehetne, nálad kiakadna a mérő.
Te hívtál engem butának, amikor ilyen gyerekesen reagálsz?
Részletesen levezettem neked az igazságot.
Jártam egyetemre. Tanultam pszichológiát. Nagyon jól tudom, hogy miért járkálsz ide. Már megírtam, hogy nem foglak tanítani. Amennyiben lenne egy icipici önkontrollod, elmennél egy jó terapeutához.
FIGYELEM!
KEDVES TOVÁBBI HOZZÁSZÓLÓK!
KÉRLEK BENNETEKET, HOGY HA ERRE A KÉRDÉSRE SZERETNÉTEK VÁLASZOLNI NEKEM, AKKOR AZT PRIVÁT ÜZENETBEN TEGYÉTEK MEG MOSTANTÓL, MERT IDE A KÖZÖSBE NEM NÉZEK BE TÖBBET! KÖSZÖNÖM!
Igen, minden vágyam, hogy a gyakorikérdéseken egy névtelen idegen, akinek még a nick nevét sem ismerem és buta kérdéseket ír ki, nos, szeretném, ha egy ilyen ember tanítana.
Komolyan nem hiszem el, hogy tanultál pszichológiát. Elég visszaolvasni a hozzászólásaid, furcsa vagy, indokolatlan összefüggéseket boncolgatsz és a levegöböl veszek hülyeségeket.
Taníts kérlek! Minden vágyam, kedves gyakorikérdésekes névtelen idegen.
És miért akarnék tőled tanulni? Van internet, vannak ismerőseim, nyitott a világ, miért éppen tőled akarnék tanulni. És egyáltalán mit tudnék tőled tanulni? Mit tudsz, amit mások, vagy az internet nem?
Másodszorra is sikerült megnevettetned.
De a legfőbb kérdés, hogy miért gondolod, hogy számomra fontos tudás birtokában vagy? Költői volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!