Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a jele annak ha démon/szell...

#yoloman kérdése:

Mi a jele annak ha démon/szellem van a házban?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdeztem, könyörgöm ne poénkodjátok el.

2016. márc. 14. 23:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
81%

Kedves #yoloman!

Mivel az ezotéria mint kategória bizonyíthatatlan álláspontok tömkelegén alapul melyek legtöbbje egy adott személy fantáziájának kivetülésén alapszik amit hozzákapcsolt egy általa megmagyarázhatatlan (megtörtént) eseményhez. Így elég szubjektív, hogy ki mit gondol démonnak illetve szellemnek.

Az általam tapasztalt jelenségek egyike a felettem lakó öreganyám aki hajnali 5-kor képes lekopogni, hogy elfogyott a parizer és menjek el neki az éjjel-nappaliba. Ő az én szememben egy szellem kinek teste ehhez a földhöz van láncolva és nem tud elszakadni ebből a világból, ezért büntetésül az élők energiáját szívja el.

Másik jelenség meg az anyósom aki képes előzetes bejelentés nélkül megjelenni vasárnap reggel 8-kor, hogy elmondhassa mekkora egy szemétláda vagyok. Ő kifejezetten egy démon akit az alvilágból küldtek fel, hogy könyörtelenül odapörköljön nekem a legrosszabb és legváratlanabb pillanatokban. De a testvérem sem különb aki egy szál alsóban ajtót nyit a Jehova Tanús gyerekeknek akik utána elmondják a szomszédnak, hogy mekkora trógerek vagyunk. Továbbá ide sorolnám még az összes behajtót és NAV-os dolgozót.

De mondhatnám a jól bevált hókusz pókusz szöveget, hogy keresd meg a ház leghidegebb sarkait, meg ahol nagyon nyirkos a szoba, meg takarítsd ki hűtőt mert poshadt szaga van minden kajának. Továbbá rakjál minden ajtó fölé egy gerezd foghagymát meg, hogy az ablakok alatt sózd be így távol tartva a gonosz lelkeket, de sajna az a helyzet, hogy ezek előbb vagy utóbb valamilyen formában megjelennek az életben bármit is teszel ellenük. Lásd előbbi fent említett példákat.

Remélem kellő komolyságot vittem bele, mivel ez volt a legtöbb amit egy ilyen témához kitudok magamból facsarni kedves #yoloman.

2016. márc. 15. 00:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Amikor a lányok fütyülnek, az angyalok sírnak. Mikor egy angyal halad keresztül a termen, a szobában síri csend van.

Nincs jele. Mi a baj?

2016. márc. 15. 08:17
 3/11 Legoman ***** válasza:

Ha szellem vagy démon van a házban, vagy egyéb lény, akkor mindegyiknek más-más jele van, de általában:

- Amikor tevékenykedik, akkor a szoba hőmérséklete hirtelen jelentősen lecsökken. Kivétel, ha nincs szüksége energiára, mert elég erős (pl.: egy erősebb démon).

- Ha a lény nem jó szándékkal van ott, vagy kapcsolatba akar lépni veled stb., vagyis van valamilyen szándéka, akkor hangokat szokott létrehozni, ilyen a kopogás, csattanás, dübbenés, tárgytologatás hangja (pedig minden a helyén van) stb.

De ezek mint írtam csak általában fordul elő. A lény válogatja, hogy miként tevékenykedik. Céljától függ.

2016. márc. 15. 11:14
 4/11 Papi Gonzales ***** válasza:
32%
nincs szellem vagy démon a házban...
2016. márc. 15. 14:46
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

A válasz egyszerű:Ha bent vagy a házban,a démonok,szellemek is bent vannak.

Ez nem vicc!

A démonoknak nevezett entitások mindenütt jelen vannak,ahol árthatnak,s mégsem árthatnak mindenütt,hisz legyőzöttek.

Ott,ahol a szeretet,s a jóságban való hit uralkodik,a démonok elveszik hatalmukat."Ne félj!,Megváltottalak.Neveden szólítlak."-bátorít a diadalmaskodó.

2016. márc. 15. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
látod az anyóst
2016. márc. 15. 18:32
 7/11 anonim válasza:
Hirtelen hőmérsékletváltozás (általában lehűlés) esetleg fura zajok, olyan gondolataid vannak amik furcsák (ilyenkor már nagyobb gáz van, lehet, hogy rád pájázik a szellem/démon és nem csak a házatolban kísért. Esetleg olyan érzés, hogy figyelnek, nem vagy egyedül stb. Lehet, hogy a dolgok nem ott/úgy vannak ahogy hagytad. Leírod, hogy mi történt?
2016. márc. 16. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Kérlek ne hagyd,hogy minden hókuszpókusszal riogassanak!

Ha a lakásod hőmérsékletét,páratartalmát,elmozdított tárgyakat fogsz keresgélni,hamar belebolobdulsz!Ördög pedig a ház legkellemesebb részében ugyanúgy jelen van,mint másutt,de legyőzött ellenség!

Biztosan ajánlani fogják,hogy majd megszabadítnak tőle,s különösen a pénzedtől.Kérlek ne higgy nekik!

2016. márc. 17. 05:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Pl. ha hangokat halassz amikor egyedül vagy. Vagy pl., ha úgy érzed mintha valaki figyelne,ha pedig odanézel akkor nincs ott senki.
2016. márc. 31. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
De, amúgy miért kérded?
2016. márc. 31. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!