Szellem van a házban, mit tegyünk?
Baratnőm nagyon szkeptikus. Nem hisz a szellemekben, a legjobb barátnőm és nem hitte el hogy fél éve szellemet láttam.. Viszont egy hete nagyon furcsán viselkedik mindkég kutyája. Nagyon bámulnak egy pontot,ugatják, kaparnak majd nyüszítve odarohannak baratnőmhöz és néznek egy irányba és ugatják.
2 napja "szél" támadt a szobába,pedig ajtó,ablak zárva volt.
Most néhány perce pedig meglátott az egyik falnál egy embert, és amikor odanézett, ez az "ember" odasuhant hozzá, és úgy tűnt mintha egy fekete leplet borítana barátnőmre.
Nem viccelünk, halál komolyan kérlek titeket, segítsetek!!!
Amikor elkezdődött ez az egész mondtam hogy gyújtson gyertyákat meg szórjon a szobába sót, de mit ahogy azt írtam, rosszabb lett.
Segítsetek könyörgöm!!
Mielőtt megkérdeznétek,azért én teszem fel a kérdést mert ő nem regisztrált a gyik-on..
Szellőztessetek ki...
Egyébként meg miért zavarja?
De bunkó paraszt vagy!
Majd ha te is átéled ezt, meglátjuk, hogyan fogod érezni magad.
Nem vagyok paraszt, bár parasztokra mindig szükség lesz.
Egyébként maximum csak a szeretteimet tudom félteni, a tyúkszaros életemet pedig nem.
Mellesleg miben segítsek, ha valaki valamit lát? Pszichiátert vagy rendőrt kell hívni.
Túl sok horrort néztek és túl sokat gondoltok a szellemekről.
De nagy lelkiismeretfurdalásom van miatta, hogy a barátnőd benne lesz az újságban, hogy elvitték a démonok :D
Vagy elkezdik majd püfölni csak várnak, hogy valami szektás dorogos guru elűzze őket a Blikkből?
Más meg a szeretteiért imádkozik egy kórázban (nem én).
De ezek az emberek tényleg segítségre szorulnánk. Az ilyeneknek csak fel kell nőni.
A legjobb lenne, ha megmondanátok annak az embernek, hogy menjen el.
De írok privátot.
Nem olvasta semmiféle problémát.
Éljetekés élvezzétek életet ahogy eddig.
Miben kéne segítség? Olvasd el és szolj ha te látsz valami problémát. Eddig észre sem vettétek asztál sík jelenlétét most meg segítséget kérsz ok nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!