Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellem van a házban, mit...

Szellem van a házban, mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Baratnőm nagyon szkeptikus. Nem hisz a szellemekben, a legjobb barátnőm és nem hitte el hogy fél éve szellemet láttam.. Viszont egy hete nagyon furcsán viselkedik mindkég kutyája. Nagyon bámulnak egy pontot,ugatják, kaparnak majd nyüszítve odarohannak baratnőmhöz és néznek egy irányba és ugatják.

2 napja "szél" támadt a szobába,pedig ajtó,ablak zárva volt.

Most néhány perce pedig meglátott az egyik falnál egy embert, és amikor odanézett, ez az "ember" odasuhant hozzá, és úgy tűnt mintha egy fekete leplet borítana barátnőmre.

Nem viccelünk, halál komolyan kérlek titeket, segítsetek!!!

Amikor elkezdődött ez az egész mondtam hogy gyújtson gyertyákat meg szórjon a szobába sót, de mit ahogy azt írtam, rosszabb lett.

Segítsetek könyörgöm!!

Mielőtt megkérdeznétek,azért én teszem fel a kérdést mert ő nem regisztrált a gyik-on..

#szellem #kísértés #démon #zaklató szellem
2015. nov. 11. 23:30
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szakértő emberek! De ha nem akarod hogy más emberek is tudják akkor próbáld meg megszokni. (Vagy megszoksz vagy megszöksz verzió.) Velem még mindig történnek ilyenek de megszoktam. Próbáld meg te az ördögűzést.
2015. nov. 12. 13:43
 12/18 anonim ***** válasza:
A papot ajánlom én is. Vagy az a zsálya égetéssel / füstöléssel való tisztítást ajánlom.
2015. nov. 12. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne igyatok annyit. :D
2015. nov. 12. 16:21
 14/18 Carragher_x ***** válasza:
"Ne igyatok annyit. :D" - Vagy épp igyatok még többet:D
2015. nov. 12. 16:32
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Pszihés problémákra útal félni valamitől ami nem létezik. A kutyát meg lehet hogy kiűtötték droggal.
2015. nov. 12. 19:08
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

Szenteltvizet szétszórni a szobában.

Ez állítólag segít.

2015. nov. 12. 21:17
 17/18 anonim ***** válasza:
szted bevesszük ezt a nagy kamut amit ide írtál egy szennyportálra, ahelyett hogy szakemberekhez fordulnál?
2015. nov. 13. 09:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Nincs szellem a lakásodban.

Most vagy hazudsz, vagy teljesen h.lye vagy.

2015. nov. 13. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!