Egyedül vagyok itthon, kopogást hallottam az ajtómon, nem merem kinyitni, kinyissam?
Poltegriest lesz az - kopogószellem. Nehogy kimenj, mert halálra is rémülhetsz tőle.
Persze jobb, mint a banshee - a sikítószellem és adj hálát az égnek, hogy nem egy zörgőszellem az. Igazából a zörgőszellemek nem is emberi lelkek maradványai, hanem pokolbéli lények amik azért vannak itt, hogy az embereket gyötörjék.
nyisd
legjobb esetben nincs ott semmi és csupán az egyedüllét -és esetleg napokban megnézett horror film - játszott kicsit az agyaddal
legrosszabb esetben meg végül is mindegy, hogy most találsz az ajtó mögött valamit, vagy pár óra múlva...
egyszer régen mikor voltam otthon egyedül, nekem is volt ilyen parásabb dolog, és fura hangokat hallottam, de úgy voltam vele hogy na, ha van ott valami akkor azért nézem meg, ha nincs akkor meg azért
Gondolom a hőmérséklet miatt, vagy egyéb apró mozgások miatt hallhattad a koppanást.
Mellesleg nem tudom, hogy mitől félsz. Ha valóban kísértet, akkor is csak megijeszteni tud. Nem tud kárt tenni benned sehogyan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!