Missr21 kérdése:
Sok embertol hallottam, hogy az edzo nelkuli Kangoo Jump-ozas karos lehet a terdekre, en most vettem ilyen cipoket, es mivel falun elek, nincs lehetosegem edzo terembe jarni, csak itthon gyakorolgatok Tehat karos-e edzo elkul hasznalni?
Figyelt kérdés
mozgas sport kangoo jumps2015. ápr. 20. 19:08
1/1 anonim válasza:
semmi köze nincs hozzá hogy oktatóval vagy csak magadnak ugrálsz!Az oktató csak egy betanított sort ugráltat le minden alkalommal míg ha rá keresel a neten magadnak is össze tudod állítani!én jártam kangoo órákra imádtam de csak azért jártam mert olyan buli volt csajokkal ugrálni itthon magamnak untam és nem adott annyi adrenalint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!