Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Káros, ha itthon nem hordok...

Káros, ha itthon nem hordok melltartót? És éjszakára? Érvek-ellenérvek?

Figyelt kérdés
Nincs túl nagy mellem, így nem kényelmetlen ha nincs melltartó, de sokak szerint ettől megereszkedik a mell. Igaz ez?
2011. márc. 2. 11:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Pont hogy a melltartó miatt ereszkedik meg, mivel az izmoknak olyankor nem kell tartaniuk, és így elernyednek. Gondolj bele ha melltartó van rajtad akkor az tartja a melled, ha nincs akkor az izmok. Ennyi. Szóval melltartó nem jó ilyen szempontból. Otthon én sem hordok, főleg éjszaka ki sem bírnám. De ha megyek vlahova természetesen hordom.
2011. márc. 2. 11:34
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem attól ereszkedik meg, ha állandóan melltartót hordasz.
2011. márc. 2. 11:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Ez csak városi legenda. A mell a saját súlyától ereszekdik meg, ha melltartót hordsz ha nem akkor is...Perzse csak ha nagy vagy sokat fogysz.
2011. márc. 2. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Persze mindenképp megereszkedik, de a melltartó rátesz egy lapáttal.
2011. márc. 2. 11:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hú,de irigyellek:)Egyáltalán nem káros.
2011. márc. 2. 11:42
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Én is csak akkor veszek fel ha megyek valahova. Nem káros hidd el.De valamennyire igy is úgy is megereszkedik ahogy írták előttem is :)
2011. márc. 2. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A mell attól kezd lógni, hogyha a saját súlyát kell megtartania, ezért kell már topot hordani, ha elkezd nőni a mell kisebb korban. A melltartó lassítja vagy megakadályozza ezt a folyamatot, egyáltalán nem káros. Nem azzal lehet elkerülni a megereszkedést hogy nem hordasz melltartót, hanem hogy mellizomgyakorlatot végzel!
2011. márc. 2. 11:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az idő múlásával mindenképpen megereszkedik egy kicsit (vagy jobban) a mell. Sajnos, ez van.

Ha utcára mész, sportolsz, vagy ilyesmi, akkor szerintem vegyél fel melltartót. Ha csak otthon vagy, gépezel, vagy tévézel, akármi, ahhoz szerintem nem kell, ha neked kényelmes úgy. Szerintem az sem jó, ha állandóan rajtad van, de az sem, ha sosem veszel fel. Arany középút. :D

2011. márc. 2. 11:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem káros, sőt. Ha nincs óriás cicid, nem kell sokat hordanod - sőt, hordd minél kevesebbet. Én amikor lehet, nem veszek fel még utcára sem (max. ha olyan felsőben vagyok, ami "úgy kívánja", hogy vegyek), itthonra meg soha.
2011. márc. 2. 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Hú, bátrak vagytok, én mindig hordok, csak éjjel nem. Amúgy tényleg jó, ah nem hordasz, mert erősödnek.
2011. márc. 2. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!