Itthon szereném szálkásítani a comobomat, és rengeteg helyen olvastam a guggolást. Hosszú távon nem megterhelő a térdre? Hogyan kell helyesen végezni, és mennyit max. , hogy ne legyen káros?
Nem azért javasolják a guggolást mindenütt mert akkor vékonyabb lábad lehet. Illetve de, viszont közvetett módon... nincs helyi zsírégetés, tehát ha a pl a hasadat akarnád fogyasztani akkor is guggolnod kéne, de ha a kezedet akkor is. Illetve nem csak azt, mert a legjobb a teljes testes edzés, de tény, hogy a guggolással tudsz a legtöbb kalóriát elégetni, hiszen a farizmod a legnagyobb és legerősebb izmod.
Hogy káros-e? Az ember mozgásra termett, ezerszer többet ártasz a testednek, ha pl ülsz.
Hogyan kell helyesen végezni? Így: http://www.youtube.com/watch?v=zYddZUIzJ9g
Diétázok és edzek is rendszeresen edzőteremben, úh az edzés alapszabályaival ( meg talán kicsit többel is) tisztában vagyok :).
Úgy alakult viszont, h szeptemberig állandóan utazok a munkám miatt, így nincs lehetőségem edzőterembe menni.Ezért ez egy köztes- áthidaló- megoldás lenne, csak nem szeretném a térdemet tönkrevágni 2 hónap alatt... Köszi a videót, nagyon hasznos:)!!!!
Értelek, akkor mindezt visszavonom és egy valamit idézek fel Clint nagymestertől...
Egyszer mesélte még régen itt valakinek (lehet pont nekem nem tudom már), hogy úgy alakult, hogy albérletbe lakott (talán :D) és az ágynak a végével oldotta meg a guggolást.
Ezzel nem Clintet akarom sztárolni (bár kemény az öreg :)), hanem azt mondani, hogy mindent meg lehet oldani :)
(kérdező bocsánat hogy ide írok)
Szamuráj, egyszer írhatnék neked egy mailt? Mármint majd ha lesz időm, tanácsot szeretnék kérni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!