Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A félelem frekvenciája mennyi...

A félelem frekvenciája mennyi és hogyan lehet mérni? EEG készülékkel?

Figyelt kérdés
[link]

2016. máj. 18. 16:20
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Gyerekek, gyerekek.

Elmondom nektek, hogy mire való a www.gyakorikerdesek.hu oldal - többek között.

Van az ember, aki tudatlan és felmerül benne egy igény arra, hogy nála nagyobb tudású emberkéktől választ kapjon - kíváncsiságát kielégítendő. Ekkor jön a gyékára és kérdez. (Ugye, ahogy a mondás tartja: "A remény hal meg utoljára.")

Szóval még él benne a remény.

Itt ezo kategóriában vannak ám megszállott ezoellenzők. Kérdést feltevő emberünknek ez mit sem számít, bátran felteszi kérdését.

Aztán vagy kap valóban nála nagyobb tudású emberektől választ vagy nem.

Próbálkozni lehet, még itt a gyakorin is. Hogy van-e értelme? Ezen a kérdésen filozofáljatok nyugodtan.

Naivan azt hiszi sok ártatlan szívű ember, hogy a kérdése kiírása után majd jönnek, írnak segítő szándékú emberek és próbálnak választ adni.

Ohh, micsoda naivitás, micsoda naivitás...

2016. máj. 20. 22:26
 22/37 anonim ***** válasza:
0%

Nem adtál választ rá, hogyan lehet az éhséget mérni.

Na mivan, lehet, hogy a végén még igazam lesz?

2016. máj. 21. 16:36
 23/37 A kérdező kommentje:
Mivel megírtam már, hogy nem tanítalak. Olvass csak vissza. Tudod, az olvasás nem annyit jelent, hogy ismered a betűket. Javaslom, hogy nézd meg a szótárban, hogy mit jelent.
2016. máj. 21. 18:53
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Elég lesz kérdező!Ne járasd le jobban magad a primitív megnyilvánulásoddal.
2016. máj. 21. 19:17
 25/37 A kérdező kommentje:

Valójában csak az igazság fáj neked.

Az egoista embereknek fáj az igazság. Ezért fáj neked annyira, amiket írok.

Nagyon vágó, hogy 2 regisztrációd van és úgy próbálod beállítani, mintha ketten beszélgetnének velem.

A skizofréniával is érdemesebb volna egy pszichoterapeutát felkeresned, mint itt hasadozni a gyékán.

2016. máj. 21. 19:39
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon szánalmas vagy kérdező!Az 55%-s nem én voltam.Éljenek a paranoiások ugye?Nem akarom tudni mi lehet a fejedben, de gyanítom, hogy nem ragyogja be a fény.
2016. máj. 21. 19:43
 27/37 A kérdező kommentje:

Szia S k i z *

Ez itt az én kérdésem. Talán feltűnt neked, hogy a kérdésre nem tudsz válaszolni. Akkor tehát a megoldás: nem kell idejárkálnod és szétoffolni a kérdést. De már megtetted, ugye? Nyilván hízik ettől a májad, én meg aszondom, hízzon csak, ha téged ez elégít ki! További jó májhizlalást kívánok neked!

2016. máj. 21. 19:56
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Senkit nem érdekel hogy mit szeretnél kedves kérdező.Ellenben okosabb lenne ha elfogadnád, hogy ide válaszolni járnak az emberek és néha nem olyan választ fogsz kapni amit hallani szeretnél.Valószínűleg nem vagy túl idős vagy tapasztalt, hogy ezt megértsd.Így csak annyit tudok mondani nőj fel, mert ez így tényleg nagyon gyerekes és szánalmas... Puszi
2016. máj. 21. 20:04
 29/37 A kérdező kommentje:

Szia S k i z *

Megint tévedtél, mivel engem érdekel, hogy mit akarok.

Olyan nyilvánvaló, egyértelmű dolgokról van szó, de hát, aki buta, az úgysem tudja ezeket a tényezőket felfogni, főleg, mivel az egoizmusa olyan falat emel, hogy az igazság azon áthatolni csak ritka esetekben tud.

Válaszolni még mindig nem tudsz, olvasni sem ezek szerint, mert akkor talán utánanéznél a tényeknek. Neked könnyebbnek tűnik ragaszkodni a hülyeségekhez, de hosszú távon ezzel a butasághoz való ragaszkodással nagyon meg fogod szívni. Ami nekem mindegy, de én szóltam, hátha lappang még a koponyádban néhány élő agysejt és mozgósítják a vészjelzőt.

2016. máj. 21. 20:14
 30/37 anonim ***** válasza:
22%

Hála neked megtudtam, hogy azért járok ide, hogy tőled tanuljak. Hála neked, megtudtam, hogy egoista és skizofrén vagyok és megtudtam, hogy kétszer vagyok regisztrálva, azért, hogy NEKED irkálhassak. Köszönöm! :)

Öszintén szólva, én jót szórakozom rajtad. Kíváncsi vagyok, milyen elemzéseket állítasz még fel a személyiségemről. Minden bizonnyal pszichológus, de közülük is a különlegesebb fajta, mert néhány kommentböl fel tudsz építeni egy teljes személyiséget. Igazi zseni lehetsz. Freud elbújhat melletted.

Azonban, mivel azt hiszed, hogy kétszer vagyok regisztrálva azért, hogy NEKED írogathassak, ez sokkal inkább azt mutatja, hogy te vagy az egoista, mert úgy érzed, te ennyire fontos vagy. A skizofréniát szintén le lehet ebböl vezetni, mert komolyan azt hiszed, hogy két regisztrációról írogatok? Mi a fenéért? Szerinted itt minden válaszoló csak azért van itt, hogy téged zaklasson? Na, ez a skizofrénia.

Nagyon furcsa személyiség lehetsz az életben. Valahogy, a reakcióid is szokatlanok. Ha valakitöl választ kapsz és nem értesz vele, akkor nálad az az általános reakció, hogy elkezdesz vele mocskolódni, skizofrénezni? Azt ugye tudod, hogy a bolond ember sosem ismeri be, hogy bolond, hiszen ha beismerné, az azt jelentené, hogy már a gyógyulás útjára lépett, vagy egyáltalán nem is volt bolond. Tudom, hogy nem fogod beismerni, de baromi furcsa ember vagy.

De a legdurvább az, hogy még mindig nem tudod megérteni, hogy érzéseket nem lehet mérni. Meg lehet állapítani, hogy az az érzés van-e, vagy nincs, de mérni nem lehet.

Ha pl valaki fél - maradjunk ennél - akkor pupillatágulás, remegés, izzadás, lábban összegyűlt vér és egyéb dolgok a tünetek. Ez a válasz a kérdésedre. De nem lehet mérni, hogy ez a félelem most pl 5,6-os mértékű. Még mértékegység sincs rá. A félelem nem olyan, mint öt liter víz. Látod, arra még van mértékegység is. Hogy válaszoljak a kérdésedre. És ez egy nagyon is korrekt válasz volt részemröl.

De, ha tudod a félelem mértékegységét, szívesen meghallgatlak. Az még nem tanítás, ha valakinek egy mondatban válaszolsz. Jobb, ha te nézel utána egyes szavak jelentésének. Tudod, hogy mit jelent a tanítás? Egy mondatos válasznál mindenképpen tovább tartó folyamat, ahol ok és okozati függvények vannak boncolgatva. Vagyis, ha egy választ írsz, az nem az.

Szóval, mi a félelem mértékegysége? Kilogramm? Liter? Kilowatt?

Na és az éhségé?

2016. máj. 22. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!