A félelem frekvenciája mennyi és hogyan lehet mérni? EEG készülékkel?
"Talán jogos, ha valaki ordas baromságot ír és nem látja be, hogy amit ír baromság. De igazad van, felesleges káromkodni, szerintem csak troll vagy."
Ezt pont magadról írtad.
Kérlek, hogy a trollkodó rögeszméidet máshol nyomasd.
A kérdésemre nem tudod a választ.
Óvodában volt ez divat, kérdezö.
- Buta vagy.
- Nem, te vagy a buta.
Ugyanezt játszottad el a troll-os témával. Páratlan intelligenciára vall a részedröl.
Van egy mondás. Az embereket könnyebb meghülyíteni, mint ráébreszteni őket, hogy meg vannak hülyítve. Ezen gondolkozz el.
De a lényeg:
Ha megmondod, hogy az éhséget hogyan lehet mérni, megmondom neked, hogyan lehet mérni a félelmet. Sakk-matt.
Megint magadról írtál pontosan.
Gyors összehasonlítás, hogy te is megértsd:
- amiket írtam, azok bizony értelmes érvek. Neurobiológia, pszichofiziológia, anatómia.
- amiket te írtál a pónikról, az már szépen megmutatta, hogy milyen a színvonalad.
Érvelni nem tudsz, még vitapartnernek is nulla vagy.
Semmit nem értettél abból, amiket írtam, pedig az alap anatómia.
És már megint jössz azzal, hogy én bizonyítsak neked valamit. Te nagyon félreértesz mindent! Itt én vagyok a kérdező. Válaszra várok, nem a tartalmatlan, alacsony IQ-val rendelkező egyedek hozzászólásnak titulált okoskodásaira.
Szavaid ékesen bizonyítják alacsony értelmi színvonaladat.
Nyilvánvaló az is, hogy miért járkálsz ide, ehhez a kérdéshez.
Reagálásaid megírása után megdöbbentél azon, hogy mégis tévedtél- ennyit még felfogtál. Bizony, tévedtél és ezen annyira beégtél, hogy még most is próbálod itt adni a nagyokost.
De igazából azért járkálsz ide, hogy tanulj tőlem. Ez azért nem fog menni, mert bunkó stílusod van.
Az erőlködésedről pedig, amiket idenyomatsz: humortalanok és fantáziátlanok az írásaid, mint te magad.
Nem zavar, hogy írsz, írj csak, magadat teszed újra nevetség tárgyává.
"De igazából azért járkálsz ide, hogy tanulj tőlem"
Most majdnem leestem a székről. :D :D
Igazad van. Én kérek elnézést. Taníts mester!
A féktelen agressziódat egyébként mivel magyarázod?
Az agressziódat is meg kellene mérni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!