Hogy tudnál együtt élni azzal a tudattal, hogy valakit megöltél?
Akkor se a te hibád volt.
Téged az bánt szerintem, hogy azzal a tudattal nem tudsz együtt élni, hogy nem tudtál neki segíteni, vagy nem is akartál, és ezért érzed úgy, hogy megölted.
Pedig elmentél segítséget hívni, igaz azért, hogy ne kelljen ott lenned. Hiába tudtál volna rajta segíteni, vagy újraéleszteni, ha annyi vizet nyelt, hogy már nem sikerült volna újraéleszteni. Mire a mentők kiértek volna, akkor is meghalt volna.
És nem kifogás az, hogy még gyerek voltál, mert igen is az voltál. Ezt csak mostani szemmel látod így.
Szép dolog magadra venni a bűnöket, és magadat okolni, de ne hordozd mások bűneit és hibáit.
Jól tették, hogy kihajítottak téged kintre. :)
Akkor veszélyes csak, ha járunk egy lépéssel előrébb, vagyis nem látjuk előre a következményeket, még mielőtt az megtörténne.
Ha van valami, amitől félsz, akkor próbáld meg leküzdeni, vagy tárd fel a probléma okát, hogy mi az ami közelébe nem mersz menni, és ez jut róla eszedbe, majd győzd le a félelmed. :)
Tudom beszélni könnyű, de ha nekem sikerült a félelmeim legyőzni, akkor neked is menni fog. :)
Én se engedtelek volna be, főleg ha nyár van. :D
Az idő szép, még éjszaka is. Lehet adtam volna egy sátrat is neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!