Ha megjelenne a gyakori kérdések forumon egy mester, mit kérdeznétek tőle?
Én inkàbb úgy fogalmaznàm ezt meg , hogy emlékeztetnek rà.:)
Egyébként én szìvesen elolvasnàm azt az oldalt , amiről ìrtàl kedves kérdező! Hol talàlom meg?
Ez az oldal, legalábbis az adott oldal tartalma az egyezik. Már nem vagyok benne biztos, hogy a forum is ugyanez.
Jó olvasást hozzá :)
42 vagyok .
Köszönöm szépen, elolvastam!
Részeivel már találkoztam pár oldalon régebben és a Dekódolt bibliában is ír az író Rejtett kézről,érdekesnek tartom . :)
Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani ,aki eddig eljutott az olvasással az menjen vissza a 41.válaszadóhoz, mert ő pontosan leírta a hazafelé vezető utat.
Köszönöm 41. nagyon szépen leírtad:)
"Erőt kéne vennem magamon és szigorúan meditálni, vagy hagyni a dolgokat folyni és majd jön újra az ihlet?"
A kettő nem zárja ki egymást...:) Lényeg, hogy ne erőszakosan, erőltetve cselekedj, hanem csak egyszerűen, "lazán".
Mi az élet értelme?
Minek vagyunk itt?
Hova tartunk?
"Hogyan lehet leküzdeni a meg nem szűnő honvàgyat?!"
A honvágy a hova-tartozás miatt van, valami vagyok és annak lennem kell (pedig valójában nem is Vagyok az) mert nemtudom mi az aminek lennem kell. Segitség kell, mert nemtudom mit csináljak és mit nézzek hogy kijussak ebböl, be vagyok zárva a tudatlanságba és nemtudok repülni, ami rossz érzés... Unalmas és kicsi az amit látok, és nem szeretem mert olyan közönséges, de tudnom kell hogy cselekedeteim következménye az aminek hiszem magam... Mind1, van lelkem ami olykor elöjön, megnyugtat söt megboldogit, van ereje és megmondja ki vagyok, de ha megkérdezem azt is, merre menjek...
Találj lelki segitséget, a honvágy szenvedély és fanatizmusra hajlamosit, mert anyagi, személyi eredetü. A kisbetüs vallásosság ikertestvére.
Isten az aki fényt ad, ez visszaigazoló erejü hogy tartozunk valahová, közvetlen boldogságot és biztos hitet ad, imádkozz ezért és keresd őt, már a lélek is túlvan az elmén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!