Ha megjelenne a gyakori kérdések forumon egy mester, mit kérdeznétek tőle?
"De igen:) mert nem tudod a tudásodat addig tökéletesíteni, mig nem tudod mit csinálsz, hol áll és tart az ember, ki vagy te ebben az egészben, hogyan épül fel ez az egész."
Ez meglehet hogy a te elképzelésedben ilyen egyszerűnek tűnik amit mondok, az én szememben a világ összetettebb annál, mint hogy azt mondhassam, most már tudok mindent.
Ha ezt így leegyszerűsíted, feladod a változást. Pedig az élet folyamatos felfedezés.
Az élet kicsit önellent mondásos, mindig attól függ honnan nézzük. Ha leegyszerűsítem feketére és fehérre. Akkor vannak jó és rossz emberek, de ha végig gondolod nincs rossz, és jó sem igazán. Természetesen létezünk, egységben. Nekem nem úgy tűnik mintha itt földön bárki élhetne a természet nélkül. De ha mégis, akkor tévedtem és továbbra is van mit tanulnom :) Remélem érted.
Az meg már hab a tortán, hogy sok ember mondja magát mesternek, ami még nem azt jelenti, hogy azok is, még akkor sem ha annak hirdetik magukat, ha a PR-jük dübörög.
Mesterből 1 db igazi van:) Na de idáig el kéne, hogy juss, és nem hagyni magadat becsapni. Aztán odáig is el kéne jutni, hogy ha valaki kicsit "beléd" kotor, akkor ott egyetlen mozdulattal ki tudja deríteni, hogy szellemileg hol állsz és mi van benned belül az előadásod mögött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!