Ti mit kérdeznétek egy református lelkésztől az " Úr útjai ki furkeszhetetlenek vagy mégsem? " témában?
Hát , én csak egyetlen "hívő" emberrel tudnék elbeszélgetni , de ott legalább egyértelmű lenne a téma ! Ő pedig nem más , mint : Tibi Atya Humbákfalváról :)
Amúgy nagy ívbe lemicsodálom a vallást , meg az ilyen dolgokat , de , hogy komoly választ is adjak :
Azt kérdezném , hogy miért ! Miért lett ennyire hívő . meg vallásos , meg stb. Ha elkezdene hablatyolni ilyen "szent beszédet" (úr , meg gyermekem ... ) , akkor viszont otthagynám az első mondata felénél . Ha értelmes , hétköznapi ember számára is érthetően beszél , akkor kíváncsi lennék a válaszára .
Mert én egyszerűen nem tudom megérteni , hogy mi a jó ebben az egészben , és hányok az egész vallási mizériától úgy ahogy van...
Remélem nem veszed sértésnek válaszom , nem annak szántam , ez csak az én véleményem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!