Ha megjelenne a gyakori kérdések forumon egy mester, mit kérdeznétek tőle?
Szivesen. még hozzátenném ezt:
A világ elhagyása csak kevesek kiváltsága, ide csak a sors vezethet, az akarat nem, ha valakinek ez a sorsa sokat szenved és odaátról nem engedik hogy nagy sikere legyen, néha valami pech gyötri és el is bukik a világban mielött megtanulna magába visszavonulni és egyedül élni.
A nagy hosszú próba elött szinte mindenki visszafordul, és nem is szabad továbbmennie csak ha az élet hozza ide, ha valaki még éretlen, nem kap visszajelzést és csak a próbák után lehet megismerni a fényt.
És eddigre sok erényt kell tudatositani pl kedvesség, tiszta sziv, egyszerüség, elkötelezödés, önbizalom, kreativitás, ártatlan humor, alázat, remény, higgadtság és mások, és el nem tévelyedés, tiszta lelkiismeret képessége is, és megkülönböztetés és bátorság, a jó követése, mégha nagy áldozattal is jár. Teljesen meg kell hajolni és kisgyermekké válni, megnyitni a szivünket a tapasztalatok által és imádni Istent.
Ők szeretik például a teljes szivjóságot, a kitartást, mindenre figyelést, a fegyelmet és udvariasságot emberek között, a kedves dolgokat, a jó zenét és filmeket és jó dolgokat (mert tanitó jellegüek), az értelmet, önbizalmat, optimizmust, vigasztalást, adakozást, segitést...
majd ezek adják az erőt a nagy hosszú próba elviseléséhez, amikor még nincs semmi csak a rossz látható, és láthatatlan minden, a megkövetelt normális élet és a félelmek, tudatlanság miatt, de már harcolunk ellene és nem boldogit a világ.
majd valamikor ezek után jön mindez, de igazából a Mesterek a távolból vezetnek mindenkit, adnak mindenkinek sugallatokat, jó álmokat, reményt a bajban, néha erőt és dicséretet is, és eligazitanak olyan dolgokban amikben kell, segitenek a világnak, a vezetőiknek is (ezért nagy a vezető emberek aurája mert nagy rajtuk a felelősség, és minden hibájuk megnyilvánul)...
de azzal törődnek legtöbbet aki nagy lelki szintet ér el és megnyilik a szive, átvezetik ezen a próbán aztán beavatják, és onnantól már személyesen figyelik és tanitják az ősi bölcsességre mindenben. A nagy hosszú próba alatt merül ki a karma egy része, folytonos kis büntetések és korlátozottság, a beavatás után már a szellem sokszintü karmája következik, azért van annyi beavatás, 4-5 db legalább... de az első és az utolsó beavatás a legnagyobb és legnehezebb, mert azokon igazi létváltás történik és elötte teljesen új dolgokat kell tanulni, a kundalini is az elsőnél megy végig, spontánul a megfelelő időben.
Sok szàz kérdésem lenne , de leìrom csak azt az egyet amivel évek óta nem tudok mit kezdeni .
Hogyan lehet leküzdeni a meg nem szűnő honvàgyat?!
Hát én elsőként megkérdezném, hogy honnan szedi, hogy létezik másvilág, amikor egyszer sem jött vissza a halálból? Milyen alapon tudja, hogy van inkarnációja, amikor ő nem reinkarnálodik? Honnan szedi ő, hogy önmaga valamilyen Mester féleség?
A végén meg kérdezném, hogy ő nem ismét egy belemagyarázós ezotéria hívő, mint a többi?
42.vagyok :)
Mindig mindenhol otthon éreztem magamat bárhol is jártam és laktam a nagyvilágban,de ez a honvágy másabb, egyre erősebb.
Mikor belenézek egy ember szemébe a fájdalmat szenvedést bánatot bizonytalanságot és még sorolhatnám ,miket látok a tekintetükben.
Mikor viszont odaátról belenéznek a szemembe a tiszta szeretet sugárzik belőle, ami a szívemig hatol, szinte elveszek a tekintetükben. :)
#42.
Miért nem mész haza? Mi tart vissza? Ha felismered ami visszatart, akkor ne foglalkozz vele, hagyd magad mögött, és indulj el végre...Bár lehet nem is kimondott honvágyat érzel, mert azért az fájó, már maga a vágy is...de ezt Te érzed, hogy hiányról van e szó, vagy inkább annak a tudatáról, hogy hova is tartozol.
#42 #45 Odaátról? Nem teljesen értem :)
"Hát én elsőként megkérdezném, hogy honnan szedi, hogy létezik másvilág, amikor egyszer sem jött vissza a halálból? Milyen alapon tudja, hogy van inkarnációja, amikor ő nem reinkarnálodik? Honnan szedi ő, hogy önmaga valamilyen Mester féleség?
A végén meg kérdezném, hogy ő nem ismét egy belemagyarázós ezotéria hívő, mint a többi?"
Részben a kérdést azért tettem fel, mert 2008 ban, ha jól rémlik az időpont. Egy fórumon nyitott valaki egy szekciót, ahol kijelentette magáról hogy egy szervezet tagja ami a világ működését szervezi a földön. Sokat nem magyaráznék róla, érdekes dolgokról van szó, és szerintem érdemes elolvasni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!