Ha megjelenne a gyakori kérdések forumon egy mester, mit kérdeznétek tőle?
Az lehet. Bár ha itt arra gondolsz hogy én kijelentettem bármilyen formában hogy mester vagyok, akkor nem olvastad amit korábban írtam egy kommentelő után. Ha mégsem, akkor nem értem hogyan kapcsolódik :)
De megismétlem önmagamat: A kérdést csupán érdeklődésből tettem fel, az emberek érdekelnek.
"A kérdést csupán érdeklődésből tettem fel, az emberek érdekelnek.
Előszőr inkább ahelyett, hogy más emberek érdekelnek, ismerd meg önmagad:D Előszőr önmagad ismerd meg, hogy más embereket megismerhess:D Nem tudom érted-e, mit próbálok javasolni számodra:D
Tudod először önmagadon segíts, és majd ha már tudtál, akkor másokon:)
"
Előszőr inkább ahelyett, hogy más emberek érdekelnek, ismerd meg önmagad:D Előszőr önmagad ismerd meg, hogy más embereket megismerhess:D Nem tudom érted-e, mit próbálok javasolni számodra:D
Tudod először önmagadon segíts, és majd ha már tudtál, akkor másokon:)"
Köszönöm a jó tanácsot, de úgy látom te azt hiszed, hogy én okoskodni akarok másoknak, mindezt tippem szerint egy mondatom után felgerjedve.
Köszönöm ezt a felemelő és vidám eszmecserét, de részemről amit kellett azt elmondtam, hogy ez benned okozott-e gondolatokat, azt te tudhatod, de nem akarlak tovább fennkölt gondolkozásodban megzavarni:xDD
További szép estét neked:D
Mennyi mester lett itt hirtelen! :)))
Igazi már nem is kell... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!