Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Győrben ki van nagyon jó...

Győrben ki van nagyon jó spirituális mester?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy nyelvtanárra is szükséged lenne (ha nem vagy magyar akkor boccs)

Élőben is így beszélsz? :D teljesen értelmetlen a mondatod :)

helyesen: "Győrben van spirituális mester aki nagyon jó?"

2014. júl. 9. 16:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Nemfigyeltem oda igazad van
2014. júl. 9. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ kit nevezel spirituális mesternek?

Megvilágosodottat szerintem egész M.o.on nem találsz.

Olyan aki már saját energiáival tud vinni és igazi megtapasztalásokhoz tud juttatni csak néhány van akikről én tudok azok Bp.en.

Önjelölt húbelebummot és magoláson hizlalt cipészmestereket meg találsz mindenhol bőven.

2014. júl. 9. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek azt javaslom, ne keressen senkit: mint mondják, ha a tanítvány megérett, a Mester is mgjelenik. Mindenekelőtt érdemes inkább tanulni, kialakítani egy megfelelő szemléletet.
2014. júl. 9. 21:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! Valódi spiri mester van Györben is csak nemtudom a nevét.Komolyan csinálom én is,böjtölök,meditálok,stb...
2014. júl. 10. 07:43
 6/9 anonim ***** válasza:
győr melletti kis faluban van egy nagyon jó ember minden hajnalban 4-kor felkel meditálni a jószágokkal, egyszer megvilágosodott a bortól is mikor lent ragadt a pincében egyik este, tudom,láttam a muslica glóriáját,mikor hívtak,hogy segítsek felhozni az öreget,mert transzcendens állapotban van.
2014. júl. 10. 09:13
 7/9 anonim válasza:

Don ALbertot keresd a nagybani piacon.

Csak kedden és csütörtökön árul. Onnan ismered meg, hogy van egy virág a gomblukában.

2014. júl. 10. 10:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi a neve de aki Győri és ismerős e körökben az szerintem tudja ki lehet az illető.
2014. júl. 10. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha képes lennél valóban meditálni, aligha keresgélnél itt mestert. Jelen pillanatban viszont úgy néz ki, hogy tisztáznod kellene magadban ezeket a dolgokat.
2014. júl. 10. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!