Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha megjelenne a gyakori...

Ha megjelenne a gyakori kérdések forumon egy mester, mit kérdeznétek tőle?

Figyelt kérdés
Ha megjelenne a gyakori kérdések forumon egy mester, mit kérdeznétek tőle? Mester = olyan lélek aki megvilágosodott. Nem kell többé leszületnie, nincs több karmikus inkarnációja.

2014. aug. 21. 18:35
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
52%
Sakkmester nem lehetne inkább?
2014. aug. 21. 18:49
 2/60 hidra12 ***** válasza:
0%

Azt hogy miért van sok ilyen hülye kérdés.

És te miért teszel ki ilyen hülye kérdéseket.

2014. aug. 21. 18:58
 3/60 A kérdező kommentje:

Az hogy számodra mi hülyeség az elég relatív.

Engem érdekel az emberek véleménye, bár te mint nagyon okos kedves második válaszoló ezt biztosan tudtad, így csak unalomból írsz ilyen butaságokat :)

2014. aug. 21. 19:04
 4/60 anonim ***** válasza:

Én azt kérdezném tőle (mások helyében) hogy mit jelent az az életemben ha egy igazi mesterem van.

mert sokan vannak itt akik igazi mestert szeretnének maguknak csak azzal nincsenek tisztában hogy az mivel is jár.

azaz úgy át zavar a karmádon hogy csak úgy porzik. Az meg nem vidámpark! Akkor már legtöbben szerintem nem is szeretnének igazi mestert. :))))

2014. aug. 21. 19:07
 5/60 A kérdező kommentje:
Nos ez sajnos így van, az emberek inkább megmaradnak a kényelmesnek tűnő helyzetükben, és nem vállalják fel nehéz feladatot. De nem egyszerű szem elött tartani egy ilyen célt.
2014. aug. 21. 19:09
 6/60 hidra12 ***** válasza:
Bocs ellőb bunkó voltam de megkérdezném hogy ki a leggokosab a világon ha ez idetartozik
2014. aug. 21. 19:24
 7/60 A kérdező kommentje:
Semmi gond nem történt. :) Bármilyen kérdés ide tartozik. Milyen sebességre gondolsz? Mondjuk leggyorsabb futó?
2014. aug. 21. 19:30
 8/60 anonim ***** válasza:

Kinek a mestere vagy? Tudod-e melyik oldalt képviseled?

Ennyi lenne a kérdésem:)

2014. aug. 21. 19:34
 9/60 A kérdező kommentje:
Érdekes kérdés :) De miért lennének oldalak egy olyan létben, ahol a dolgok össze tartoznak?
2014. aug. 21. 19:37
 10/60 anonim válasza:
Én azt hogy Ki vagy te ???
2014. aug. 21. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!