Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen viszonyban van a...

Milyen viszonyban van a szexualitás a spirituális életmóddal?

Figyelt kérdés
Azt mondják, ha valaki igazán sprituális életet akar élni, ne egyen húst, ne igyon alkoholt stb. De mi a helyzet a szexel? Több tanfolyamon is voltam már és több könyvet olvastam a témában, de erre valahogy egyik sem tért ki. Tudni kell rólam, hogy elég hiperszexuális vagyok, de nemtudom, hogy ez most jó vagy rossz? Vagy a szexhez való hozzáállást kell megváltoztatni? Valaki esetleg valami könyvet tud ajánlani a témában? N/26
2014. júl. 15. 13:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%-os téged komolyan mondom őszintén sajnállak, fogalmad sincs miből maradsz ki :-))) Ráadásul ez a cölibátus ellentmond minden emberi biológiai folyamatnak, de te tudod ...
2014. júl. 16. 19:10
 22/26 A kérdező kommentje:
Nekem viszont van egy csodálatos kislányom aki a legtökéletesebb emberi lény aki csak létezhet, és a tiszta energia amit tőle kapok semmivel sem helyettesíthető. Ő viszont nem jöhetett volna létre szex nélkül, így szerintem a szüzesség megtartása szép és jó, de sokkal szebb és jobb szerintem egy ilyen tökéletes emberi lényt létrehozni...Azt hozzáteszem, hogy fogamzásgátlót és óvszert sosem használtunk...
2014. júl. 16. 19:17
 23/26 anonim ***** válasza:

OK Annácska ma 14:56!

Letudva, nincs részemről harag!

Azon kívül, hogy skorpió vagyok, nagy szellemi harcaim voltak.

Értem én ezt a hitgyülis és az egyházakkal, a manipulált Bibliával kapcsolatos ellenszenvedet. Nem véletlenül tették akik tették utálatossá az emberek felé de az igazság még mindig benne van. Van a bibliában olyan infó,amit úgy mond nem olvasva kell érteni ,inkább információs alapú érzelem –ezt nem tudom jobban érthetővé tenni.

Pünkösdi,karizmatikus gyűléseken amikor ordítoznak,rángatóznak,van ott minden Sekina, Jezabel ,csak a Szent Szelem nincs.

Olvastad már a bizonyos Rejtett kéz írását ?

2014. júl. 16. 20:05
 24/26 anonim ***** válasza:

Én magam mondtam le mindenről, de csak azért tudtam róla lemondani mert elötte sem sikerült, minden más meg elveszett (még az elsö igaz szerelem se sikerült miattam, aztán suli,buli, barátok, család is elvesztek) csak a cigi, lakás megmaradt és igy semmi másban nem lettem függő.

Lehet majd eljön egyszer valaki, de ez olyan hogy késöbb találsz jobbat ami az egész életed bevilágitja, teljessé tesz és nem teszi szükségessé az egyesülést, nincs hiány, nem tudsz már szerelmes lenni, de te sokaknak tetszel, és meglepödnek ha ilyeneket mondasz.

hogy szüz vagy vagy magányos de nem zavar, és tényleg vonzó mert tiszta és más, de világos és erös. A misztikus fény amiről beszéltem, nem csak tanit és boldogit, de ebben is van társaság, telepátia, energia és ugyanúgy megnyugtatja az elmét és a testet, de nagyon meg is erösiti mindenben mig jelen van, a pontosság, elörelátás, minden helyzetben jót adó képességet ad.

Minden nap tanit valamit a fény amikor elöjön, lehet neki élni (de ez a legnehezebb és nagyon könnyü mikor jelen van), de minden tudás amit tanitott az örökre megmarad mert az igaz tudás, egy kevés a végtelenböl (de az a végcél), de pl minden szinten más is a tudás, láthatatlan és néma az egész természet de reagál erre a tudásra.

És tényleg olyan jó hogy mindent pótol és mindenben megerösit, és tudást ad igy megéri mindent feláldozni érte, addig úgysem nyilvánulhat meg, az elme és lélek kivánságai és karmák elzárnak töle, fejlettségük szükséges a kikapcsolásukhoz, és Isten engedélye is kell hozzá, igy beavatással lehet csak megszerezni minden magasabb szintet és az azért ilyen mert sok karma hirtelen eltörlése állandó tudatmódosulással jár.

ennyit a spiritualitásról, inkognito lehet ilyenekröl beszélni de élöbe jobb ha nem ismernek annyira és csak a példamutatást látják xd

sok dolgot is titokba kell tartani az okkult tanokról is, mert sokkal több kárt okoznának mint hasznot keveseknek :)

És tiszteletem, nagyon örülök a kislánynak és gratulálok, óvd a rossztól mert egy jól sikerült felnött gyermek jobb tiz másiknál, gyönyörüség és áldás a szülö számára, és nagy támasz is a jó gyerek az életének végén...

2014. júl. 17. 00:37
 25/26 anonim ***** válasza:
Még maradt 1 barátom is, de ö is csak azért mert neki sincs más barátja és jol kijövünk, de ellenség rég nincs, hisz azt komoly karma okozza. Mindenkinek adva van az életfeladat, ha valaki készen áll, már az egész élete olyan lesz hogy ezeket elöhozza (és akár többet is), nagy áldozatok árán amik elviseléséhez és el-nem-tévelyedéshez szükséges az elme és lélek fejlettsége is, különben elö sem jönnek ezek, csak láthatatlanul örködnek az élet biztonsága felett, ha az ember tisztességesen él és végzi a dolgát :P
2014. júl. 17. 01:03
 26/26 anonim ***** válasza:
És túlvilág is van a halál után, ott is elöször a rosszat aratjuk le és aztán csak megtisztulva kerülünk a mennybe és gyüjtjük össze a szerzett tapasztalatokat, átalakitjuk képességgé, szépséggé, tehetségekké, intuicióvá aztán létváltással leszületünk a következö életbe, újrakezdve az egészet teljesen máshogy. még a fény boldogsága is rövid, és folyton küzdeni kell itt lent az újabb jóért, ott viszont majd sokkal hosszabb ideig tart, ez csak egy nagy csatatér és csak maga a siker boldogit kis ideig két harc között, de szerencsére a rövid háborut hosszu béke követi, ha nyerünk. :)
2014. júl. 17. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!