Milyen viszonyban van a szexualitás a spirituális életmóddal?
OK Annácska ma 14:56!
Letudva, nincs részemről harag!
Azon kívül, hogy skorpió vagyok, nagy szellemi harcaim voltak.
Értem én ezt a hitgyülis és az egyházakkal, a manipulált Bibliával kapcsolatos ellenszenvedet. Nem véletlenül tették akik tették utálatossá az emberek felé de az igazság még mindig benne van. Van a bibliában olyan infó,amit úgy mond nem olvasva kell érteni ,inkább információs alapú érzelem –ezt nem tudom jobban érthetővé tenni.
Pünkösdi,karizmatikus gyűléseken amikor ordítoznak,rángatóznak,van ott minden Sekina, Jezabel ,csak a Szent Szelem nincs.
Olvastad már a bizonyos Rejtett kéz írását ?
Én magam mondtam le mindenről, de csak azért tudtam róla lemondani mert elötte sem sikerült, minden más meg elveszett (még az elsö igaz szerelem se sikerült miattam, aztán suli,buli, barátok, család is elvesztek) csak a cigi, lakás megmaradt és igy semmi másban nem lettem függő.
Lehet majd eljön egyszer valaki, de ez olyan hogy késöbb találsz jobbat ami az egész életed bevilágitja, teljessé tesz és nem teszi szükségessé az egyesülést, nincs hiány, nem tudsz már szerelmes lenni, de te sokaknak tetszel, és meglepödnek ha ilyeneket mondasz.
hogy szüz vagy vagy magányos de nem zavar, és tényleg vonzó mert tiszta és más, de világos és erös. A misztikus fény amiről beszéltem, nem csak tanit és boldogit, de ebben is van társaság, telepátia, energia és ugyanúgy megnyugtatja az elmét és a testet, de nagyon meg is erösiti mindenben mig jelen van, a pontosság, elörelátás, minden helyzetben jót adó képességet ad.
Minden nap tanit valamit a fény amikor elöjön, lehet neki élni (de ez a legnehezebb és nagyon könnyü mikor jelen van), de minden tudás amit tanitott az örökre megmarad mert az igaz tudás, egy kevés a végtelenböl (de az a végcél), de pl minden szinten más is a tudás, láthatatlan és néma az egész természet de reagál erre a tudásra.
És tényleg olyan jó hogy mindent pótol és mindenben megerösit, és tudást ad igy megéri mindent feláldozni érte, addig úgysem nyilvánulhat meg, az elme és lélek kivánságai és karmák elzárnak töle, fejlettségük szükséges a kikapcsolásukhoz, és Isten engedélye is kell hozzá, igy beavatással lehet csak megszerezni minden magasabb szintet és az azért ilyen mert sok karma hirtelen eltörlése állandó tudatmódosulással jár.
ennyit a spiritualitásról, inkognito lehet ilyenekröl beszélni de élöbe jobb ha nem ismernek annyira és csak a példamutatást látják xd
sok dolgot is titokba kell tartani az okkult tanokról is, mert sokkal több kárt okoznának mint hasznot keveseknek :)
És tiszteletem, nagyon örülök a kislánynak és gratulálok, óvd a rossztól mert egy jól sikerült felnött gyermek jobb tiz másiknál, gyönyörüség és áldás a szülö számára, és nagy támasz is a jó gyerek az életének végén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!