Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki veszi ilyen "komolyan"a...

Ki veszi ilyen "komolyan"a spirituális dolgokat?

Figyelt kérdés
Már 2éve nem iszom semmi nemű alkoholt,húst nem eszem de még hús készítményeket sem,cigaretta nulla. Tegyem hozzá előtte ettem husit és néha dohányoztam is.
2014. júl. 11. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És ettől spirituális vagy?
2014. júl. 11. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

Ez nem spiritualis vagy ezoterikus, inkabb elhatarozas/onmegtartoztatas/onfegyelem kerdese.

Nekem sajnos nem megy amiben szeretnem.

2014. júl. 11. 18:56
 3/12 Lionkind ***** válasza:

Szia!

Én komolyan veszem, alkoholt ritkán iszok és keveset (Ukrajnai egyetemista vagyok, gondolom ez elmond pár dolgot). Húst a szünet alatt nem eszek, de az egyetemen nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust. Cigizni nem szoktam. Régebben is tanulmányoztam a spirituális/ezoterikus dolgokat de az elmúlt 2-3 évben nagyon sok könyvet olvasok e téren és kb 2 hete naponta gyakorlatokat is végzek. De nem értem a kérdésed mire vagy kíváncsi?

2014. júl. 11. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Ebbe mi a spirituális.? egészségesen élsz, rendben. Ettől még durván megbánthatsz másokat, ami aztán abszolút nem spirituális gondolkodás.

Vagy én látom rosszul.?

2014. júl. 11. 19:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért találok összefüggést köztük mert némely irodalomban ezeket alap dolgoknak mutatják be.A húst ezért az alkoholt azért és stb dolgok.Természetesen ettől még megbánthatok másokat, de szerintem jobban megtudja az illető gondolni miket mondjon vagy ne mondjon.Nem garancia de aki próbálja megélni is a spiritualitást annak észrevehető. Persze mint minden ez is egyéni mindenkinél.
2014. júl. 11. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:

A sptritualitás, nem a vegasággal hanem a fényevéssel kezdődik !

Élj pránán 2 hónapig és meglátod mi a spiritualitás.

2014. júl. 11. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
... ÉS kezdj el beszélni energiaáramlásokról, biorezonanciáról, angyalokkal kommunikálásról beszélni. Bár ettől a környezeted szépen lassan leszokik rólad.
2014. júl. 11. 20:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Te azt 6 os próbáltad már?
2014. júl. 11. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem ezzel kell kezdeni...

Mondjuk a drogokat evidens hogy el kell hagyni de a husikát elég fokozatosan és ésszel!

2014. júl. 11. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Semmitöl nem függ a spiritualitás! Bár van benne logika, de én a cigit meg a húst se tettem le és mégis eljött! Bár alkoholt én se javaslom (max havi 1szer)

Szoval nem ezzel van a probléma, inkább a túlzott keménységgel, az egoizmussal, a hitetlenséggel, a gonoszsággal! (pl rossz karma is)

Keressünk olyan dolgokat ami tetszik (stilus zenék filmek szövegek vagányság), tizparancsolat és imádkozzunk néha (önzetlenül csak lényegeset kérve, pl ne féljek, vigyázzak, tudást szerezzek, vki boldog legyen)

+ sose ártsunk másoknak semmivel, legyünk empatikusak és nyitottak mindenkire, az elutasitás és önzés is ártás!!

+ olvass más vallásokból is irásokat, és legyünk toleránsak meg nyugodtak

+ reménykedjünk, ehhez jó lelkiismeret kell és nagy akaraterőt szül, meg vidámságot

+ szenvedni kell de mégis bird ki, muszáj lesz, csalódni kell a világban, megtanulni elmélkedni

+ önmagunkba kell keresni a megvilágosodást, a helyes utat fény, tudás és boldogság fogja (késöbb) jelezni

+ fejlett, nyugodt elme és lélek is kell, önbizalom, kedvesség, lelki müveltség, pontosság, erös intellektus

Istenröl tudni kell hogy mindig hirtelen, elöjel nélkül jön el, de elötte felforgathat mindent! És azzal aki annyira dolgozik amennyire tud, ahhoz nagyon irgalmas. Magunknak kell kinyilni ahhoz, mindent figyelembe venni, mindent megvizsgálni, teljes szivvel élni hogy valahol megtaláljuk.

Isten csak akkor bocsát meg nekünk, ha elnyertük a tudást és tiszta a lelkünk, ha az utóbbi megvan mindig Fény segitségével amit Ő ad (a sehonnan se jövö fényes intuició, amit mindenki észrevesz) elvezet a tudáshoz és a bünbocsánathoz is (beavatás, megvilágosodás, ujjászületés keresztényeknél) utána új út jön és minden megújul, az élet addigi legjobb idöszaka következik, mennybemenetel, magasabb valóság (de még életben vagyunk).

2014. júl. 12. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!