Ki veszi ilyen "komolyan"a spirituális dolgokat?
"+ szenvedni kell de mégis bird ki, muszáj lesz, csalódni kell a világban, megtanulni elmélkedni"
Viszont nem szabad tévelyegni, hagyd a hamis tanokat, diétákat és szabályokat, olvashatsz mindenfélét de csak ami sok ember számára megváltó jellegü irás volt!
Ne tévelyegj és ne legyenek hiányosságaid, csináld teljes szivvel, Istent úgy szeresd és tiszteld ahogy kell, öt kell akarni, öt nézni és érte dolgozni, mindent elfogadni és nem elöitélkezni, mások hibáival és semmi rossz dologgal sosem törödni, de elviselni! ezek a legfontosabbak
Nem egészen értem a kérdésedet... Mármint mit értesz a spirituális alatt?
Én sem eszem húst, soha nem dohányoztam, nem fogyasztok alkoholt, tudatmódosító szeteket nem használok. Igyekszem keresztény ember módjára élni. Ugyanakkor van egy barátnőm, aki ugyanígy él (na jó, csak majdnem, sajnos néha elszív egy cigit), viszont ő ateista. A szintén vallásos ismerőseim meg mind esznek húst, stb. Szerintem a "spiritualitás" nem ettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!