Milyen viszonyban van a szexualitás a spirituális életmóddal?
Nos, ha a szexet a szexért csinálod, az egyértelműen káros lesz. (Promiszkuitás, swingerezés, egyéjszakás kalandok) Ha viszont a szerelem betetőződése, az természetesen segítő hatású.
Ajánlott könyv:
Peter Lauster: A szerelemről, a szeretetről
Amikor ,testben'-lélekben, egyessültök, akkor tűntök leginkább olyannak, amilyen az ember eredetileg volt, semleges, akárcsak a lelked.
Gondolom a szex formája lényegtelen, itt az érzésekről van szó.
Több opció is lehet,akár az is,hogy túl bonyolítod magadnak.
Szeressétek hűséggel egymást ,éjszakánként meg csak huncutkodjatok.
Milyen spirituális-ezoterikus dolgokkal foglalkozol ?
Mert nagy valószínűséggel ez ’’ ütött rést a pajzsodon,,
Lehet,hogy ezen tevékenységeid során szellem,vagy démoni kötelék tapadt rád.
Tökéletesen tudnak befolyásolni érzelmileg,gondolatilag a szexualitásodat.
Amúgy rendkívül szeretik a hálószobákat mivel a szex során felszabaduló energiát megtudják ’’csapolni,, hiszen erre van szükségük.
/Mielőtt még valaki leoltana 15-évig benne voltam spirituális,mágia,ezotéria dolgokban pontosan tudom hogyan működnek,kik által,milyen céllal,hatás mechanizmussal /
Szerintem ,azért érdemes a ’’normális keretek között,,tartani a szexualitást,mert idővel eltorzulhat és már semmi nem lehet elég jó ,izgalmas. Esetleg,ha már a férfi azt mondja –de drágám ezt azért már mégse .Ott meg kell húzni a határt.
Amúgy a nők szexuális aktivitása átlag 30-évesen érik be a férfiaké 40-évesen.
Biológiai oldalról nézve a dopamin nevű hormon felelős a szerelem fellángolásáért
A szexuális kapcsolat három szintéren is összekapcsolja a feleket: szellemi, lelki és fizikai síkon is.
Nem hittérítésként ,ha esetleg nem találkoztál a biblia vonatkozásokkal.
Szentek legyünk testben is, a legnagyobb tiszteletben tartsuk magunkat és másokat egyaránt, mivel Isten műve és a Szentlélek temploma vagyunk. Tisztaság elleni súlyosabb bűnök közé tartozik az önkielégítés. Isten szemében mindaz szexuális bűnnek minősül, ami egy házaspár hitvesi ágyán kívül történik. Ide sorolhatók többek között azok, akik függetlenként léptek szexuális kapcsolatra valakivel,a házasságtörés, az azonos neműekkel folytatott testi kapcsolat, és mindaz, ami a házassági szövetség megsértésével hűtlenséget, zavart és szakadást idézhet elő.
Amúgy a homo szexualitásnál az anális szexnek is van démona.
Parázna :
-szláv eredetű szó. Jelentése házasságtörő, szexuálisan kicsapongó ember.
Bujálkodás:
- minden természetellenes, perverz szexuális cselekedet, akár házasságon belül is,
- valódi szexuális vágy nélküli szex.(szexuális energia elpazarolása,visszaélés)sok esetben szex függőséghez vezethet
7# Ne haragudj, de rajtad nagyon látszik hogy már évek óta nem voltál férfival, akkora óriási butaságokat hordasz össze hogy nem igaz :-)
Milyen démoni kötelékek ? :-D Ha valakinek problémája van a szexben vagy kis újítást akar, akkor már 1000% hogy az aljas csúnya rossz démonok szállták meg . Vagy ha esetleg ki akar próbálni új dolgokat például a popószexet (most mondtam valamit) akkor már biztos hogy ördögök vannak a háttérben, ez nem is lehet vitás :-D Ez már nem a középkor ...
"Biológiai oldalról nézve a dopamin nevű hormon felelős a szerelem fellángolásáért "
Kedves kommentelő, a szexről és szerelemről nem okoskodni kell, meg tudományos dolgokat elővenni hanem művelni . A dopamin egyébként csak egy természetes örömforrás ami az agyban szabadul fel, köze nincs a szerelemhez . Ha egy férfi vagy egy nő valakibe beleszeret az nem a dopamintól van, hanem millió egyéb külső és belső tényezőtől . Ha valaki már szerelmes lesz akkor jön a dopamin .
"Nem hittérítésként ,ha esetleg nem találkoztál a biblia vonatkozásokkal. "
Jah hogy innen fúj a szél, akkor már inkább nem is folytatom ... Ez már a középkor hogy a szex bűnnek számít . És az a nagy baj, hogy a magadfajta prűd bibliakukacok miatt ilyen depressziós ez a társadalom, mert az rögzült beléjük hogy a szex bűn, az orális szex bűn, a popsi szex bűn, már ha megcsókolsz egy lányt az is bűn, már ha megnézel egy pasit vagy egy lányt az is bűn . És ezek miatt fojtja magába rengeteg ember a dolgait, és él állandó stresszben, mert nem élheti ki a szexualitását, mert az ilyen magadfajta bepókhálósodott biblia mániások egyből elkezdenek károgni és pletykálkodni . El kéne felejteni az ördögöket, démonokat, bibliát és ezeket a hülyeségeket és saját magad megtapasztalni a dolgokat . Huh most ez kibukott belőlem, elnézést ha valami sértőt mondtam, nem akartalak megbántani .
Prödl Annácska nevű felhasználó!
Látom bepöccentél,nem baj-hiszen a lényegiségét úgysem érted !
A tények kedviért.
Te szintén egy kommentelő vagy,nem a TE dolgod mások hozzászólásait kritizálni,ezt a Kérdező teheti meg. Amúgy szólásszabadság van 90’-óta.Tartsd tiszteletben mások véleményét ,különben Te sem számíthatsz jobbra!
Amúgy a szex nem bűn tartós kapcsolatban,de leginkább házasságban.
Légy erős van 2 fiam, egy lányom,a szülések ellenére dögös mami vagyok (a balettos múltam ebben sokat segített),és a férjem 14-évvel fiatalabb nálam. Hidd el a hétvégéket én nem vasalással, és a férjem nem fűnyírással töltjük - ha érted mire gondolok !
A skorpió szülöttek partnereinek sosincsen panaszuk.
És tudod még mim van ,hihetetlen erős érzéki kisugárzásom(ezt sem lehet tanulni,vagy boltban megvenni)
Vallási leoltáshoz meg annyit:
Nem vagyok vallásos,hívő ember, nem járok templomba, nem hiszem el a babiloni-jezsuita-judea-keresztény hazugságokat a Vatikán által tálalva. Viszont ismerem az Egy Igaz Élő Isten igazságát Rend-szerét. Nem imádni, félni kell tőle ,hanem együtt kell vele tudni működni
’’ játszani ,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!