Ez normális? Csak véletlen? Szerencse? Vagy valami spirituális képesség?
ja és ilyen tüneteket is produkálhatsz:
ma a baratommal jobban atbeszeltem ezeket a dolgokat.mondtam neki hogy 4dolgot irok a telefonomba,jegyzetek koze..csak ilyen aprosagokat irtam.
1.felfog borulni az uvegunk
2.rajon a pisiles
3.jonni fog egy elegnagy siklo ide
4.a kovetkezo aki odafog jonni 2srac lesz,akik eleg melegesnek tunnek..
...persze igyis lettek...
Ezutan gondolt 3dologra,abbol 2-t kitalaltam...
Es ez par perc alatt tortent meg...mellesleg olyan helyen voltunk,ahol nem nagyon jarnak emberek.
Mikozben tortentek ezek a dolgok,beugrott hogy mar kiskoromban is tortentek velem ilyenek.emlekszem regen meselte anyam,hogy amikor kicsi voltam,voltak olyan esetek amikor varosba voltunk,kanikula volt,en meg egyszer csak elkezdtem neki nyafogni hogy vihar lesz,menjunk haza...persze o hulyenek nezett mert meg csak egy szurke felho sem volt.de addig nyafogtam meg hisztiztem neki,amig inkabb hazajottunk.amint beertunk a lakasba,oriasi vihar volt.most hogy irom ezt,a vihar be is ugrik...a rengeteg eso..es akkor momdta nekem muter,hogy volt nagyon sok ehhez hasonlo megerzeseim,amik bevaltak,es hogy mindig hallgassak a megerzeseimre,mindig...de ezt olyan magabiztosan mondta,hogy mar majdnem csak megijedtem:)...ugyhogy nem a szellemidezes ota tortennek ezek a dolgok velem.de nem tudom miert van.egyre jobban erdekel a dolog.baratom elegge felt,mert van olyan ismerosunk,aki igy kezdte,es most konkretan mintha bolond lenne a csavo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!