Van valami képességem? Vagy mi van velem?
Voltak olyan napjaim,mikor kissé furcsa dolgok történtek velem.A barátnőmmel lent voltunk a kedvenc játszóterünkön és
visszaemlékeztem a volt pasimra és rossz hangulatom lett.. tök nagy lett a szél aztán elkezdtem énekelni szomorú zenét és még nagyobb lett a szél.már rengetegszer volt velem ilyesmi.. meg sokszor megálmodok jó pár dolgot az elkövetkező napokban,de számtalanszor van dejavum (dezsávűm)... Tudom,most jönnek a negatív kommentek. :/ de azért megkérdeztem. ja és érzek jelenléteket mindig,halucinálok,rossz a fülem,de amikor egyedül vagyok és csönd van hallok mindent. :/ végülis ennyit tudok mondani magamról jelenleg. amúgy még annyit akarok mondani,hogy nagyon jó a szemem kiskorom óta,kitartó vagyok tesiórán és jó szívű vagyok,mindenkire odafigyelek,érzékeny vagyok nagyon,sokszor bevertem a fejemet és emlékezetkiesésem is volt,volt olyan,hogy kiakartam ugrani az autó elé.és az erkélyünkről néztem egy hatalmas plakátot (mindig nézegetni szoktam) és egyszer csak a fejemben a lámpáját közelről láttam,láttam,ahogy készítették és visszamentem a jövőbe. NEM VAGYOK BOLOND! 11 éves lány vagyok vagy is november 1.-jén lesz a szülinapom,és érdekes a születési dátumom: 2001.11.01 (2001.november.1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!