Miért ilyen ellenségesek velem? Nem értem! Velem van a baj? Lehet esélyem nála? Hogy csináljam?
Szia, huh összetett kérdés, nem biztos, hogy lesz erőm egyben leírni. Meglássuk :D [A kérdés címe és amit a leírtakban kérdezel teljesen eltérő...]
1. Szerintem nem ciki, hogy még nem volt párod. Sok srác is van így...
2. Én a partnereimet általában partikon ismertem meg, vagy valami közös kapcsolat által (pl.suli, edzés, stb...)
3. Lehet ez most új lesz, de a srácok a megközelítést a külsőd alapján kezdeményezik. Nem azt mondom, hogy tedd ki mindened, mint az örömlányok, de 1-2 szexibb, feszes ruhadarab nem árt, aztán jó frizura és parfüm. Ha az alkatod telt, akkor ajánlom, hogy fogyj/ ha "csontváz" vagy akkor szedj fel izmot vagy valami kis fölöst ;) nem árt az.
4.Mi mondjuk meg, hogy hogy flörtölj?:D Mondok valamit: Érezni fogod vagy ha nem majd a folyamatos beszélgetések alatt megtanulsz flörtölni...
5.Egyszerűen fogod tudni, odamegy hozzád beszélgetni és próbálkozik. No meg kettesben akar lenni+megy a komolyabb témák felé.
Ami a kérdés címét illeti: Valószínűleg nem vagy a "ranglétra" tetején ezért tenned kell, hogy ne cseszegessenek (+míg itt vagy ne számíts hercegre fehér lovon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!