SOS! Szerintetek hogy csináljam?
Figyelt kérdés
van egy buli én 15 éves vagyok és az anyukám nem fog elengedni szerintem! hogy intézzel el hogy elengedjen?2012. okt. 3. 17:30
1/6 anonim válasza:
Zsarold meg. Csak vicc.
Ha nem engednek engem el én mindink érvelni kezdek a szüleimmel. Általában nálam bevállik.
2/6 A kérdező kommentje:
igen én is azt szoktam de nekem van hogy nem válik be és engem csak házibulikba engednek el szórakozóhelyekre nem ://
2012. okt. 3. 17:40
3/6 anonim válasza:
Akkor mond azt,hogy házibuliba mész..
4/6 A kérdező kommentje:
biztos rájönnek majd nem szeretnék hazudni egyrészt mert úgyis kiderül másrészt ha kitudódik egy életre elfeljthetem a bulizást! Az szerintete jó indok hogy az egyik osztálytársam lesz a Dj (ez igaz) és hogy meg szeretném hallgatni
2012. okt. 3. 17:49
5/6 anonim válasza:
Inkább azt mond hogy régi ismerősöd akivel összefutottál, beszélgetettek és kiderült hogy dj és meghívott.
Nekem a régi ismerős jobban be szokott jönni mint az osztálytárs.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi ez sem egy rossz ötlet de én ezt az osztálytárs témát vetném be inkább mert őt ismeri gy nagyjából az anyám! de azér köszi :)) jöhetnek még ötletek
2012. okt. 3. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!