Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS! Szerintetek hogy csináljam?

SOS! Szerintetek hogy csináljam?

Figyelt kérdés
van egy buli én 15 éves vagyok és az anyukám nem fog elengedni szerintem! hogy intézzel el hogy elengedjen?
2012. okt. 3. 17:30
 1/6 anonim válasza:

Zsarold meg. Csak vicc.

Ha nem engednek engem el én mindink érvelni kezdek a szüleimmel. Általában nálam bevállik.

2012. okt. 3. 17:37
 2/6 A kérdező kommentje:
igen én is azt szoktam de nekem van hogy nem válik be és engem csak házibulikba engednek el szórakozóhelyekre nem ://
2012. okt. 3. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor mond azt,hogy házibuliba mész..
2012. okt. 3. 17:42
 4/6 A kérdező kommentje:
biztos rájönnek majd nem szeretnék hazudni egyrészt mert úgyis kiderül másrészt ha kitudódik egy életre elfeljthetem a bulizást! Az szerintete jó indok hogy az egyik osztálytársam lesz a Dj (ez igaz) és hogy meg szeretném hallgatni
2012. okt. 3. 17:49
 5/6 anonim válasza:

Inkább azt mond hogy régi ismerősöd akivel összefutottál, beszélgetettek és kiderült hogy dj és meghívott.

Nekem a régi ismerős jobban be szokott jönni mint az osztálytárs.

2012. okt. 3. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi ez sem egy rossz ötlet de én ezt az osztálytárs témát vetném be inkább mert őt ismeri gy nagyjából az anyám! de azér köszi :)) jöhetnek még ötletek
2012. okt. 3. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!