Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen viszonyban van a...

Milyen viszonyban van a szexualitás a spirituális életmóddal?

Figyelt kérdés
Azt mondják, ha valaki igazán sprituális életet akar élni, ne egyen húst, ne igyon alkoholt stb. De mi a helyzet a szexel? Több tanfolyamon is voltam már és több könyvet olvastam a témában, de erre valahogy egyik sem tért ki. Tudni kell rólam, hogy elég hiperszexuális vagyok, de nemtudom, hogy ez most jó vagy rossz? Vagy a szexhez való hozzáállást kell megváltoztatni? Valaki esetleg valami könyvet tud ajánlani a témában? N/26
2014. júl. 15. 13:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A szexualitás testi öröm, és nem kedvez a spiritualitásnak. Ha nemtudod hogy ez jó vagy rossz, azt jelenti kicsit rászoktál és lelkiismeretfurdalásod van. Hiányod is van, amit ezzel próbálsz fedezni. Szexualitás inkább a spiritualitás hiánya, hiányában fellép a szexuális vágy...

De neked szinte ez a kasztod, családos ember, földi élet, valamilyen hivatás, stb... Leginkább a párodtól kell igazi spirituális szeretetet kapnod (amire mindenkinek szüksége van, túl van a szexualitáson és nélküle sivár az élet)

Spiritualitás mindenkinek csak a maga idejébe jön el amikor az ember készen áll arra hogy feláldozza érte a földi világ minden ajándékát és lehetöségét, mert ezek kicsik, tökéletlenek és általánosak és elmúlnak de az ember egyes részei megmaradnak...

2014. júl. 16. 01:20
 12/26 A kérdező kommentje:

Na jólvan akkor mostmár leírom én is a véleményem. Azt hiszem, hogy ha isten szerint a szex bűn lenne, akkor nem teremtette volna ilyen jóra..:P Vagy a szex maga a sátán találmánya? De akkor meg nem annak gyümölcseként születnének az élet legnagyobb ajándékai, a gyeremekek.

Egyébként meg nem célom, hogy spirituális guru legyek, egyszerűen csak próbálom a maximumot kihozni a szürke hétköznapokból. És csakis a szeretet energiát beengedni a szívembe, és a félelem energiát meg kizárni az életemből. Szóval nem fogok minden szex alaklamával attól rettegni, hogy milyen démonok szállnak meg azért mert ezt teszem...:P Tehát szeretném a lehető legmagasabban tartani az energiaszintemet. Meditálok, sokat mosolygok, igyekszem a környezetembe is ezeket a dolgokat sugározni. Mindössze csak arra voltam kíváncsi, hogy meddig lehet elmenni szexuálisan, mi az ami már csökkenti az ember energiaszintját és nem növeli. Bár ezt úgyis lehet érezni...És amúgy igenis volt már olyan szexuális élményem amit spirituális élményként definiálok..számomra az orgazmus is egy spirituális élmény...:)

2014. júl. 16. 08:16
 13/26 anonim ***** válasza:

"Te szintén egy kommentelő vagy,nem a TE dolgod mások hozzászólásait kritizálni,ezt a Kérdező teheti meg."

Ha valami olyat olvasok miért ne írhatnám le róla a saját véleményem ? Hol van ez kikötve hogy nem szólhatok hozzá, és még te papolsz szólásszabadságról ...

"Amúgy a szex nem bűn tartós kapcsolatban,de leginkább házasságban. "

Miért az olyan pároknak akik nem akarják végigcsinálni ezt az egész esküvői mizériát vagy esetleg nincs rá pénzük és úgy szexelnek az már bűn ?

"Légy erős van 2 fiam, egy lányom,a szülések ellenére dögös mami vagyok (a balettos múltam ebben sokat segített),és a férjem 14-évvel fiatalabb nálam."

Még jó hogy figyelmeztettél, mert ehhez tényleg óriási lelki energia kell hogy ezt megemésszem, be is dobtam egy felturbózott Aktíviát ! Adott egy nő aki több évnyi házasságban él, gyerekek is vannak, és ekkora butaságokat képes beszélni . Ezt komolyan nem értem .

"Viszont ismerem az Egy Igaz Élő Isten igazságát Rend-szerét."

Húha, akkor mindent visszaszívok, ez már nem tréfadolog :-)

2014. júl. 16. 08:54
 14/26 anonim ***** válasza:

A vallások eredetileg azért írnak elő megtartóztató életformát (szex, étkezés, stb..) hogy létre jöhessen egy olyan mentális egyensúly, amiben beindulnak a spirituális folyamatok. Ezek manapság már leggyakrabban csak paradigmák. A mögöttük lévő folyamatokról nem vesznek tudomást a vallások csak az életformát írják elő!

Viszont ha hiperszexuális vagy akkor van egy irányzat amit neked találtak ki. És ez a Tantra!

Ezt a szerencsét! Pont tantrapartnert keresek! :DDDDD

2014. júl. 16. 10:19
 15/26 A kérdező kommentje:
Jelenleg ami érdekel az a lingam és a yoni masszázs...ezeket szeretném megtanulni...:)
2014. júl. 16. 12:05
 16/26 anonim ***** válasza:

Gondolkoztam hogy ezt privátba írjam vagy közösbe, de úgy döntöttem ide írom, mert ezekben nagyon sok spiritualitás van és talán sok pár szeretné kipróbálni :

A jóni masszázst inkább a férfiaknak szokták megtanítani, mert ez a nőknek okoz örömet . Feküdj hanyatt, de úgy hogy a szemkontaktus megmaradjon, hajlítsd be a térded és tedd szét a lábaidat, majd kezdjetek légzési gyakorlatokkal, belégzés, kilégzés és amikor már mindketten ellazultatok, a férfi kezdje el lassan masszírozni a lábfejed, majd a lábad (használjatok babaolajat vagy síkosítót) és csak utána térjen rá a puncira . Először kezdje a nagyajkakkal, szép lassan, szinte simogatva dörzsölje az újával, utána jöhetnek ugyanígy a kisajkak, közben fontos a szemkontaktus és a beszélgetés . Szólj neki ha valahol fáj, vagy egy területen jobban időzzön stb . Majd a párod az úját finoman a csiklódba nyomja és ki be húzgálja, közben masszírozza a punci belső részét, közben a másik kezével nyugodtan foglalkozhat a melleddel, hasaddal vagy fenekeddel . Majd később két úját dugja be és tegyen körkörös mozdulatokat, de ezt lehet váltogatni is egyszer egyik egyszer másik, és ezt addig csinálja még nem jön az orgazmus .

A lingam masszázsnál a férfi fog a hátára feküdni, ugyanúgy felteszi és beterpeszti a lábait, ugyanúgy légzés gyakorlatok, olaj stb . Sok nő azonnal rátér a lényegre, de érdemes először itt is ellazítani a párod, kezdve a lábfejjel, lábbal, vagy a mellkasát simogatni, bekenni hasonlók . Ha ezzel megvagy akkor először a herezacskóra kell rátérni, bár ez férfifüggő mert valaki szereti ha ott matatnak valaki meg nem, ezt beszéljétek meg előtte, de az a lényeg hogy nagyon finoman érj hozzá . Ezután térj rá a hímvesszőre . A tövénél megfogod és óvatosan nyomkodod, felfelé húzod majd a kezed lecsúsztatod, de ezt változó tempóval, van hogy nagyon lassan van hogy kicsit gyorsabban, de ne rángasd . Majd változtatsz a technikán, most nem lent kezded hanem a hímvessző tövénél, és mehet ugyan ez . Utána jön a makk masszírozása, de itt is vigyázz mert nagyon érzékeny terület . De közben folyamatosan beszéljetek, és jelezze a férfi ha már készül elmenni vagy már nem sokáig bírja, mert itt jön a lényeg . Finoman nyúlj be a fenekébe, és a végbél hasi részén könnyen megtalálod majd a prosztatát, majd finoman kezd el nyomkodni, így a terület egy idő után ellazul és ha elmegy a férfi sokkal hosszabb ideig fogja élvezni, persze a másik kezeddel közben ugyanúgy masszírozd a hímvesszőt .

Amiket leírtam függ a nő és a férfi "adottságaitól" is, de gyakorlás kérdése az egész . Jó szórakozást ! :-)

2014. júl. 16. 13:05
 17/26 anonim ***** válasza:

Prödl Annácska !

’’ Nagyon rám vagy gyógyulva ,, ez már beteges.

Ki érti ennyi időt, energiát pazarolsz utálatosodásra

Neked külön fájdalmat okoz kedvesnek,toleránsnak lenned?

Mia bajod az ( vallással ) Egy Igazságával ( kevesen tudják jól értelmezni)?

A lényegiségét nem érted ,nincs valós ismereted benne (csak szajkózod magad),de leginkább nincs saját megtapasztalásod.

Unintelligens,szánalmas,sajnálatra méltó vagy. Ilyen hozzáállással biztos nagyon boldog lehetsz- nem?

Van sok segítőkész barátod,akikre bármikor számíthatsz- nem?

Van tartós kapcsolatod,gyermeked,munkahelyed,testi –lelki egészséged- nem?

Rendezett kiegyensúlyozott a családtagjaiddal,rokonaiddal a kapcsolatod-nem?

Téged idézve velem kapcsolatosan :

- rajtad nagyon látszik hogy már évek óta nem voltál férfival

- magadfajta prűd bibliakukacok

- magadfajta bepókhálósodott biblia mániások egyből elkezdenek károgni

- El kéne felejteni az ördögöket, démonokat, bibliát és ezeket a hülyeségeket

Olvass el minden,amit írtam és értelmezd, koránt sem vagyok prűd biblia kukac .

15-évig benne voltam keményen a mágia,ezoterikus,spirituális életben.

Házakat embereket tisztítottam meg démonoktól, szellemektől ,oldottam démoni kötelékeket.

A TE tyúkszaros életedben minden rendben van,hogy így rá érsz máséval foglalkozni ?

Nem Én vagyok az ellenséged,nem velem kell ’’ száj karatéznod,, !

2014. júl. 16. 14:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Bocsánat ha valamivel megbántottalak, de erre nagyon alergiás vagyok, hogyha valaki az Egy Igaz Isten meg bibliás marhaságait akarja a másikra ráerőltetni . Már régen megtanultam hogy hitgyüliseket határozottan, néha kicsit bunkón is elismerem, de el kell küldeni, mert csak ebből értenek, ha kedves vagy velük meg leállsz velük órákig a nyakadra nőnek . Szóval még egyszer bocsánat, emiatt a rossz beidegződés miatt válaszoltam így . Te meg légyszíves ne akarj a másikra ráerőszakolni semmilyen vallásos dolgot, ez különben sem az a kategória .
2014. júl. 16. 14:56
 19/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én már leirtam a témáról a határozott véleményem, szexualitás is egy mód, tulajdonképpen életmód, de alsóbbrendü mód marad. Én nem élek szexuális életet régebb óta mióta megtértem (mondjuk húst eszek és cigizek is), de ez más, és a szexualitást pótolhatja a túlvilágról érkező fény, Isten közelsége és a boldogság. Egyébként ha nincs házasságtörés, nem bűn a szexualitás, de elnyomja a spirituális gondolkodást és a szex hatása több napig is megmarad az aurában. De a húsevés is hajlamosit indulatra, tompaságra, a cigaretta is, kiveszi a kézböl a csit és a rövidtávú memóriát is tompitja.
2014. júl. 16. 18:48
 20/26 anonim ***** válasza:
És szerencsére régebbi kapcsolataimból egyik se jutott el a tapasztalásig, igy élvezhetem a szüzesség minden elönyét, ami láthatatlanná tudja tenni és menö is lehet xd
2014. júl. 16. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!