Miért támadtok érvelés helyett?
Elöször NEKED kellene bizonyítani, hogy LÉTEZIK olyan, hogy tárgyak MAGUKTÓL elkezdenek mozogni.
Ha ezt képes lennél bemutatni - NEM videófelvétel, hanem élö szemléltetés tudósok elött - akkor utána lehetne beszélni, hogy érvényes-e NEwton törvénye erre.
De amíg ilyen bizonyítás nincs a részedröl, addig értelmetlen foglalkozni vele. Uyganis ha valaki képzelödik, azt nem kell fizikával megmagyarázni.
Hat évesen én is láttam szellemeket. Néhány évvel később megtaláltam rá a hiteles magyarázatot. Mindeddig Én is valóságnak éltem meg. De miután bizonyítható volt, hogy egy hatalmas fatuskó foszforeszkáló fénye adta a látszatot a ködben, már nem tűnik másnak, mint puszta illúziónak
Ebből következik, hogy szellemeket az lát, aki még nem nőtt fel!
"Nem tűnt fel, hogy nem mozog, meg csak akkor látod úgy, ha köd van? "
Igen. Akkor Ők ott mozogtak, hatan voltak, és csak engem néztek még egyikük intett is! Ezek részlet dolgok. Ha gondolod majd elmesélem
26.: Ebből a lényeg az, hogy hiába gépeltek fizikai törvényekről bele a vakvilágba, ti sem tudjátok alátámasztani azt, amit írtok. Ti sem vagytok különbek az "ezósoknál". Maga az egész kategória VÉLEMÉNYEKEN alapszik, pont azért, mert sem alátámasztani, sem cáfolni nem lehet. Innentől kezdve pedig, hogy ez így van, felesleges mindenféle fizikai/kémiai/biológiai/stb. szabályokra, törvényekre hivatkozni, mert ha ilyenek léteznének, akkor az egész kategória értelmetlen lenne, valamint ha onnan kezdődne a középkor, hogy az emberek kivétel nélkül mind pusztán tudományos alapokon nyugvó dolgokat fogadnak el, akkor még mindig az ókorban élnénk. Vagy az őskorban.
Erre akartam rávilágítani. Hogy mindezeket sem cáfolni, sem széleskörűen bizonyítani még nagyon hosszú ideig nem fogja tudni senki, addig is maradnak az egyéni VÉLEMÉNYEK, amikről ebben a kategóriában szó lehet. Lehet egyetérteni valakivel meg egyet nem érteni, de mivel mind pusztán szubjektív alapokon nyugszik, véleményem szerint nincs joga senkinek lepontozni egy szkeptóst/ezóst sem. A trollokat kéne inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!