Szerinted az emberiség valaha el fog érni egy fejlettebb spirituális értelmi szintet vagy az a sorsa, hogy agyilag örökké az ösztönszerű rabszolgák szintjén tespedjen?
Ha szétnézünk a világban, mindenhol végletekig bebutított rabszolgákat (kicsi fogaskerekeket) látunk, akik robotok módjára élnek nap mint nap (tisztelet a kivételnek) . Ez nem lenne rossz dolog, ha ezt az energiát értelmes célokra fordítanák, de sajnos nem ez van . Fontosabb az egyéni élvezetek habzsolása, a saját állatias ösztöneink kielégítése, ezért érzi jól magát sok ember a "langyos vízben" és ezért teszi tönkre saját mentális és testi egészségét valamelyik rabszolgaműhelyben .
Ki lehet valaha rángatni az emberiséget a kapitalizmus nihiljéből vagy teljesen esélytelen az egész ? Miért nincsenek ma már olyan filozofikus és spirituális irányzatok, mint régen amik hegyeket mozgattak meg és folyamatosan alakították az ember értelmi felfogását, hová tűnhettek az olyan elsöprő lendületű irányzatok, mint a Fekete Nap spiritualizmusa (a Harmadik Birodalomban) illetve az ókori egyiptomiak bölcsessége az ókorban ?
Én azt veszem észre, hogy szellemileg az ember nem fejlődik, sőt sokkal inkább visszafelé lépked, te hogyan látod ezeket a dolgokat ?
névte2en
Én nagyon pozitív ember vagyok hiszem, hogy egy szép nyári napon az emberek nem fognak hinni az istenekben, démonokban, vámpírokban, stb. csak az tudományban és akkor mindannyian felszabadulunk téveszméktől és megszűnik az ezotéria kategória is. :-D
Szabályokkal is gyilkolják egymást, csak "szabályosan". És Goku:, ne szalmabábozz! Nem mondtam, hogy nem kellenek törvények. Csak azokat a természet és az élet törvényeihez kéne alkalmazni. De nem, erre az emberek képtelenek. Az pedig, hogy a vallás térhódítás egyre szorul vissza, Richard Dawkinsnak és a többi bátor hősnek a számlájára írható. Pár közvéleménykutatásból kiderül, hogy a fiatal gyerekeknek egyre kisebb része istenhívő. Szerencsére.
baldwin13: Ez csak Platón egyik ideája. Ha tökéletes harmóniában van, hogy lehetséges, hogy a legtöbb szakértő szerint 50 év múlva elhasználjuk az összes, nem megújuló energiaforrást? Hiába vagy az önnön álomvilágodban, az ember nem fog harmóniában élni. Persze az ember nélkül ez működne, de mégis itt vagyunk...
Ui: Hoppsz, lemaradt a nevem.
névte2en
Ms.nagy Anna Prödl egyéjszakás kaland velem nem érteni magyar bejelölni face megbeszélni kaland részletek Önnek kedve hozzá?
A.D.
Ms.nagy névte2en maga nem tudd viseledni húzon meg egy határt Ön közt és köztem Ms.nagy Anna veszíteni el szüzesség egy éjszaka kaland velem fizetni ráér később is Ön mit szól?
A.D. Ms.nagy derék katona
névte2en én azért derűlátó vagyok nem tudhatjuk mit hoz a holnap 50 év múlva lehet, hogy nem benzinmotoros autókkal fogunk közlekedni, hanem hidrogén-autókkal vagy valami más energia forrás fogja hajtani azokat nem tudom majd meglátjuk 36 év múlva keres fel és meglátjuk kinek volt igaza. :D [link] "Anna veszíteni el
szüzesség egy éjszaka kaland" ezen besírtam:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!