Az ezotéria kategóriában minden hívő szkeptikus összeesküvés áldozata lett?
Régóta megfigyeltem már, hogy itt akarva-akaratlanul a hívőket szelektálják és hátrányos megkülönböztetésben részesítik "egyesek" (itt szerintem tudjátok kikre célzok) .
Adamski, a legértelmesebb UFO hívők egyike tiltva lett, Jigsaw aki korábban troll volt, de manapság már többnyire tényleg értelmes kérdéseket írt ki, szintén bannolva lett . Ezzel szemben (nevet nem írok, mindenki tudja kik azok) akik tényleg minden kérdést szétoffolnak, végig személyeskednek, ők még nyugodtan itt vannak .
Saját magam is tapasztaltam hasonlókat, például a folyamatosan engem érő minősíthetetlen megnyilvánulások ("neked beöntés kéne", "mit szívtál", "h*lye vagy", "bevetted-e a gyógyszered" stb) amiket korábban még jelentettem, de mára már belefáradtam, mert úgyse törlik, mind bizonyítják, hogy itt valamilyen összeesküvés áldozatai vagyunk .
Szerinted mi lehet a háttérben ? Akármi is folyik itt, tény hogy egy év alatt, pont az állítólagos reptoid invázió óta, alig vannak itt UFO hívő . Szinte mindenkit tiltottak .
Mivel már akkor is elég bonyodalmasak voltak a szálak, amit felülről szinte lehetetlen lett volna kibogozni vagy átlátni, beküldtek az "egyszerű nép" közé besúgókat, akik jelentik a különféle gócpontokat és érdekszövetségeket az UFO hívőkön belül és így szépen felgöngyölítették a szálakat .
Mit gondolsz erről az összeesküvésről ?
Yetti
Ez a mostani név jól illik hozzád hófehérkét is eljátszanád? ,,HÜLYE SZÍNÉSZ PARADICSOM PALÁNTA" :D
Sokak szerint Jigsaw egy troll. De én azt gondolom, hogy a kérdéseiben mindenkinek közvetíteni akarja az adott kérdést, mert ezen a fórumon mindegyik tag álltalanositi magát. például a humorral a trollokhoz akar szólni a többi megmarad az Ufohívőknek és szkeptikusoknak sokszor a kérdésnek más jelentése van. ezért van feltüntetve a Teszt szó csakhogy az inteligens emberek elsiklanak afelett. 1 tanács soha ne terítsd ki lapjaidat te aki most nézed ezt igen te! :-D
Nevem Senki ;)
bannolom magamat innen legközelebb már a régi felhasználómal jövök vissza egy ideig nem leszek
Üdv, J Ügynök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!