Az ezotéria kategóriában minden hívő szkeptikus összeesküvés áldozata lett?
Régóta megfigyeltem már, hogy itt akarva-akaratlanul a hívőket szelektálják és hátrányos megkülönböztetésben részesítik "egyesek" (itt szerintem tudjátok kikre célzok) .
Adamski, a legértelmesebb UFO hívők egyike tiltva lett, Jigsaw aki korábban troll volt, de manapság már többnyire tényleg értelmes kérdéseket írt ki, szintén bannolva lett . Ezzel szemben (nevet nem írok, mindenki tudja kik azok) akik tényleg minden kérdést szétoffolnak, végig személyeskednek, ők még nyugodtan itt vannak .
Saját magam is tapasztaltam hasonlókat, például a folyamatosan engem érő minősíthetetlen megnyilvánulások ("neked beöntés kéne", "mit szívtál", "h*lye vagy", "bevetted-e a gyógyszered" stb) amiket korábban még jelentettem, de mára már belefáradtam, mert úgyse törlik, mind bizonyítják, hogy itt valamilyen összeesküvés áldozatai vagyunk .
Szerinted mi lehet a háttérben ? Akármi is folyik itt, tény hogy egy év alatt, pont az állítólagos reptoid invázió óta, alig vannak itt UFO hívő . Szinte mindenkit tiltottak .
Mivel már akkor is elég bonyodalmasak voltak a szálak, amit felülről szinte lehetetlen lett volna kibogozni vagy átlátni, beküldtek az "egyszerű nép" közé besúgókat, akik jelentik a különféle gócpontokat és érdekszövetségeket az UFO hívőkön belül és így szépen felgöngyölítették a szálakat .
Mit gondolsz erről az összeesküvésről ?
Én tudom! Én tudom, hogy a trollok köztünk járnak. Azért csinálják ezt, hogy megzavarjanak minket! Elöször próbálnak logikusan érvelni, aztán látják, hogy mi folytassuk az ezoterias eszmecserét, 5 szintü, spirituális szinten, már a holnapi blikket tárgyaljuk ki, máris személyeskednek! Hiába linkeljük be a paranormalt, UFO magazint, ezt nem fogadják el.... . Menthetetlenek ezek, mondom én!
A loú legyen veled!
Ez tényleg felháborító, hogy ennyire nem veszik komolyan. Ez már szomorú. Itt az a tengernyi bizonyíték, mi kell még nektek?
Tessék, itt van egy a sok közül: [link]
Ezen mit nem lehet megérteni, hogy köztünk vannak? Egy ismert ember le van fotózva egy idegen lénnyel. Itt vannak, ez nem már kérdéses.
Na viccet félretéve, azt mondjátok meg nekem, hogy honnan jött ez a reptoid invázió? Az életemet rámerném tenni, hogy ha a maják nem találják ki ezt a naptár fordulósdit, akkor nektek se jut ilyen az eszetekbe, hogy invázió lesz. Nevetséges, hogy először jött a világvége elmélet, utána meg reptoid leigázás. Komolyan, mostmár tényleg a terminátoros kérdéseket hiányolom, meg a star wars-osat.
Utóirat: neked beöntés kéne, mit szívtál?, h*lye vagy?, bevetted-e a gyógyszered?, stb.
Anna ezt muszáj megnézned!
Hanem egy valamit mondjatok meg. Mi az a lótúró, hogy " nevű felhasználó kérdése: válasza : "
Mi ez? Nevet kell írni ezek után az nick névbe ? Teljesen egyértelmű hogy ez az acc neve, csak kisilabizálhatatlanná teszi a nevet
Érdekes, hiszen még te is itt vagy! Szerintem ez elég jó bizonyíték, hogy nincs itt semmiféle összeesküvés. Egy dolog van, mégpedig hogy téged különösen zavar ez a két tiltás, ennyi.
De ha belegondolsz, bár Adamski bannolásával általánosságban véve én sem értek egyet, de miért is contactee néven volt fent? Mert egyszer már tiltották innen, azaz nyilván már korábbról hajlamos volt olyan megnyilvánulásokra, amiket a moderátorok nem tolerálnak.
Ja, és Jigsaw pedig még csak nem is volt UFO-hívő, egy egyszerű troll volt, rendszeres szarkasztikus és értelmetlen kérdésekkel. Szóval ő sem támasztja alá az összeesküvéselméleted.
Kíváncsi lennék, ha pl. elkezdenék írni a "tudomány" kategóriában spiclike stílusú beszólásokat...egy, vagy két nap alatt tiltanának ki? De kitiltanának.
Ha ott nem lehetne... itt miért lehet??
Grielean
Anna nem sokáig van itt. hamarosan indulni kell. Egyébként Adamskit miért nem vesze feleségül? és Jigsaw lenne a közös gyereketek. :D nemelfogult látom, hogy te vagy a legnagyobb trolltartó tudjátok, hogy milyen értelmetlen ez a kérdés? csodálkozok, hogy még nem törölték. mondom, hogy nem értem miért nem rakják át a humor kategóriába ezt a témát? én sokszor halálra röhögöm magamat az ezotériát olvasva. az pedig szánalmas, hogy az UFÓ-hívők lámpafénnyel és paranormál cikkekkel bizonyítják a földönkívüliek létezését!
" nemelfogult látom, hogy te vagy a legnagyobb trolltartó"
Na, ezt kinyomtatom és bekeretezem...:)
Na, azért Annácska nem egy paranormallal bizonygatni próbáló unatkozó troll! Sokszor nagyon naiv, igen, de gondolkozik, és vannak egész jó meglátásai is!
Szóval szerintem félreértettél, nincs nekem bajom Annácskával, csak ezt az összeesküvését tartom megalapozatlannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!