Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ezotéria kategóriában...

Az ezotéria kategóriában minden hívő szkeptikus összeesküvés áldozata lett?

Figyelt kérdés

Régóta megfigyeltem már, hogy itt akarva-akaratlanul a hívőket szelektálják és hátrányos megkülönböztetésben részesítik "egyesek" (itt szerintem tudjátok kikre célzok) .

Adamski, a legértelmesebb UFO hívők egyike tiltva lett, Jigsaw aki korábban troll volt, de manapság már többnyire tényleg értelmes kérdéseket írt ki, szintén bannolva lett . Ezzel szemben (nevet nem írok, mindenki tudja kik azok) akik tényleg minden kérdést szétoffolnak, végig személyeskednek, ők még nyugodtan itt vannak .

Saját magam is tapasztaltam hasonlókat, például a folyamatosan engem érő minősíthetetlen megnyilvánulások ("neked beöntés kéne", "mit szívtál", "h*lye vagy", "bevetted-e a gyógyszered" stb) amiket korábban még jelentettem, de mára már belefáradtam, mert úgyse törlik, mind bizonyítják, hogy itt valamilyen összeesküvés áldozatai vagyunk .

Szerinted mi lehet a háttérben ? Akármi is folyik itt, tény hogy egy év alatt, pont az állítólagos reptoid invázió óta, alig vannak itt UFO hívő . Szinte mindenkit tiltottak .

Mivel már akkor is elég bonyodalmasak voltak a szálak, amit felülről szinte lehetetlen lett volna kibogozni vagy átlátni, beküldtek az "egyszerű nép" közé besúgókat, akik jelentik a különféle gócpontokat és érdekszövetségeket az UFO hívőkön belül és így szépen felgöngyölítették a szálakat .

Mit gondolsz erről az összeesküvésről ?

2013. dec. 27. 14:25
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a reptoidok nem tudták eddig teljesen ellenőrzésük alá vonni a gyakorikerdesek.hu-t, ezért letiltották vagy épp beszervezték a vezetőket. Lehet, hogy ez a kérdés is egy csali, hogy kik vannak még itt, akik belátnak a dolgok mögé! Több hozzászólást nem kockáztatok, ez a csatorna már így is túl forró.
2013. dec. 27. 14:34
 2/37 anonim ***** válasza:
Én az utóbbi idõkben azt vettem észre, hogy az ezotéria színvonala egyre inkább visszaesik valóban mióta ez a két-tag tiltva lett azt vettem észre, hogy nem érkeznek normális kérdések nincs meg az a hangulat, ami régen volt. nincs fantázia a kérdésekben, válaszokban, csak a személytelen fórumozók maradtak a hülye kérdésekkel. azt gondolom, hogy az ezotériát át kéne rakni a "humor kategóriában" De megsem hallgatnak a Moderátorok. Xd
2013. dec. 27. 15:21
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Volt már hasonló,durván 4 hónapja.Naponta talán egy kérdés ha érkezett.Szerintem mindenki (szkeptikus,ufós,jósnőtől kezdve,kontaktokon keresztül 404-ig) mindenki ünnepel.Végül is a két legnagyobb ünnep (kari és szilveszter) közt vagyunk.Szerintem normális hogy kevesebb a kérdés ,és az emberek a szeretteikkel is foglalkoznak.

én meg itt kockulok már megint...:(

2013. dec. 27. 15:26
 4/37 anonim ***** válasza:

Nem kell értelmes kérdéseket feltenni ! A Reptoidek beépültek ide is :/

És így akarják lejáratni a reptoidokat meg Ickeot, hogy azt hagyják aki gyík kérdéseket tesz fel.

2013. dec. 27. 16:00
 5/37 A kérdező kommentje:
2# Jah, vagy te is ilyen beépített ember vagy .
2013. dec. 27. 16:06
 6/37 anonim ***** válasza:
Mőbijusz szalag is beépített !. A spicliskedésetek hasztalan az ellenállás győzni fog. 404 velünk van.
2013. dec. 27. 16:07
 7/37 anonim ***** válasza:

én meg sem lepődök, hogy az ilyenek tiltva, meg törölve vannak, innen, ahogy régebben írtam, kezelésre szorulnak, lehet, hogy itt névtelenül előadják magukat, hogy ilyen olyan ufo, ekkor meg akkor a történelemben, de ha az iskolában a tanár megkérdezi, és a piramisok hogyan épültek???

megnézném, mikor rákezdene, szerencsétlen, hát, antigravitációs technológia segítségével...

2013. dec. 27. 16:17
 8/37 anonim ***** válasza:

Azt csak hiszitek!A dicső Grox birodalom győzni fog!

Hamarosan bolygótokon a nemes Grox faj zászlaja fog lobogni!

[link]

Valódi anyanyelvemen itt üzenek hadat fajotok ellen!

http://www.youtube.com/watch?v=SMm6NIUNRyU

2013. dec. 27. 16:18
 9/37 anonim ***** válasza:
Müblusz azt akarod, hogy bemártsalak a Moderátoroknak trollkodásért? viselkedj nem vagyok lusta írni nekik egy e-mailt. Xd
2013. dec. 27. 16:33
 10/37 A kérdező kommentje:
9# Írnod se kellett volna, annyira egyértelmű, hogy te is a jelentgetők között vagy ... Amúgy látom sokan elviccelik a dolgokat, pedig ez inkább szomorú .
2013. dec. 27. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!