Az ezotéria kategóriában minden hívő szkeptikus összeesküvés áldozata lett?
Régóta megfigyeltem már, hogy itt akarva-akaratlanul a hívőket szelektálják és hátrányos megkülönböztetésben részesítik "egyesek" (itt szerintem tudjátok kikre célzok) .
Adamski, a legértelmesebb UFO hívők egyike tiltva lett, Jigsaw aki korábban troll volt, de manapság már többnyire tényleg értelmes kérdéseket írt ki, szintén bannolva lett . Ezzel szemben (nevet nem írok, mindenki tudja kik azok) akik tényleg minden kérdést szétoffolnak, végig személyeskednek, ők még nyugodtan itt vannak .
Saját magam is tapasztaltam hasonlókat, például a folyamatosan engem érő minősíthetetlen megnyilvánulások ("neked beöntés kéne", "mit szívtál", "h*lye vagy", "bevetted-e a gyógyszered" stb) amiket korábban még jelentettem, de mára már belefáradtam, mert úgyse törlik, mind bizonyítják, hogy itt valamilyen összeesküvés áldozatai vagyunk .
Szerinted mi lehet a háttérben ? Akármi is folyik itt, tény hogy egy év alatt, pont az állítólagos reptoid invázió óta, alig vannak itt UFO hívő . Szinte mindenkit tiltottak .
Mivel már akkor is elég bonyodalmasak voltak a szálak, amit felülről szinte lehetetlen lett volna kibogozni vagy átlátni, beküldtek az "egyszerű nép" közé besúgókat, akik jelentik a különféle gócpontokat és érdekszövetségeket az UFO hívőkön belül és így szépen felgöngyölítették a szálakat .
Mit gondolsz erről az összeesküvésről ?
Volt már hasonló,durván 4 hónapja.Naponta talán egy kérdés ha érkezett.Szerintem mindenki (szkeptikus,ufós,jósnőtől kezdve,kontaktokon keresztül 404-ig) mindenki ünnepel.Végül is a két legnagyobb ünnep (kari és szilveszter) közt vagyunk.Szerintem normális hogy kevesebb a kérdés ,és az emberek a szeretteikkel is foglalkoznak.
én meg itt kockulok már megint...:(
Nem kell értelmes kérdéseket feltenni ! A Reptoidek beépültek ide is :/
És így akarják lejáratni a reptoidokat meg Ickeot, hogy azt hagyják aki gyík kérdéseket tesz fel.
én meg sem lepődök, hogy az ilyenek tiltva, meg törölve vannak, innen, ahogy régebben írtam, kezelésre szorulnak, lehet, hogy itt névtelenül előadják magukat, hogy ilyen olyan ufo, ekkor meg akkor a történelemben, de ha az iskolában a tanár megkérdezi, és a piramisok hogyan épültek???
megnézném, mikor rákezdene, szerencsétlen, hát, antigravitációs technológia segítségével...
Azt csak hiszitek!A dicső Grox birodalom győzni fog!
Hamarosan bolygótokon a nemes Grox faj zászlaja fog lobogni!
Valódi anyanyelvemen itt üzenek hadat fajotok ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!