Jó ötlet chemtrail ellenes videót csinálni?
Piszkosul irritál már ez a chemtrail mizéria.
Próbáltam normálisan vitatkozni a hívőivel, de semmi.
Csak személyeskednek, meg a kondenzcsík fotóikat mutogatják hogy "itt a permetezés, nem hiszel a szemednek?"
A kérdéseimre nem válaszolnak, csak bevágnak egy videót vagy másról beszélnek. Annyira rühellem és megelégeltem őket, hogy úgy döntöttem ha úgy jön össze csinálok egy chemtrail ellenes videót, amibe elmondom az összeesküvés gyenge pontjait és ezt bizonyítom is adatokkal. Mindent végig veszek és felteszem youtubra
De kellene egy kis segítség:
Honnan szerezhetek statisztikai adatokat, táblázatokat, statisztikákat?
Ezekre lenne szükségem:
- halálozási arányok
- népesség növekedés mutatója
- átlagéletkor hosszára vonatkozóan.
Mittudomén milyen volt 2003-ban és most milyen/mennyi.
Korábban találtam ilyeneket, de most sehol.
Szerintetek jó ötlet ilyet csinálni vagy teljesen fölösleges??
Üdv, George Adamski
"Nem azért de már elismerték , hogy csinálják . Nem bántani akarlak csak hát le vagy maradva egy picikét"
Hiteles forrás?
Ne is várj hiteles forrást.
Nekem már írták hogy svédek hivatalosan elismerték.
Persze konteós bloglinkeken kívül SEMMIT nem kaptam.
erre azt szoktak mondani, hogy ne vitatkozz idiotakkal, mert lehuznak a szintjukre, es senki meg nem kulonboztet toluk tobbe.
vagy maskepp, ne allj neki egy disznoval a sarban birkozni, mert mind a ketten k...a mocskosak lesztek, de az a dog meg elvezni is fogja.
paranoid idiotakat 'meggyozni' ugysem lehet.
"Nektek mi számít hiteles forrásnak ?"
Bárki, aki bizonyítani is tudja az állításait. Ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!