Chemtrail most akkor van vagy nincs?
elviekben néha szoktak aluminium szerüség beszórni, hogy ezzel némileg visszatartsák a napsugarakat.
Mondjuk az más kérdés, hogy az amcsik már vagy 3x lebuktak a történelem során, hogy nemzőképességet befolyásoló anyagokat szórtak a levegőbe :D
1. Ha drogokkal/vegyszerekkel akarnak hatni a populációra, akkor miért nem ott vetik be őket, ahol van rá esély, hogy hassanak is? Ha 10 km magasan (ahol a nagy utasszállítók repülnek) szétszórsz pár száz/pár ezer liter lötyit (nagyságrendileg ennyi lehet), akkor egyrészt a légáramlás miatt lehet, hogy hónapokkal később és a bolygó másik felén fog földet érni, másrészt a koncentráció, a szétterülés is gyakorlatilag szabályozhatatlan. Ha így csinálják, a kemikáliák igen jelentős része lakatlan területekre, óceánokra hull, a célterületeket, a sűrűn lakott vidékeket pedig igen csekély mennyiség éri.
2. Túlságosan sok embert kell elhallgattatni, félelemben tartani, hogy ne kapjon a dolog nagyobb nyilvánosságot. A tervezés, gyártás, üzemeltetés, karbantartás, ellenőrzés során több ezer ember "keze alatt" megy át egy repülőgép. Lehetséges ennyi embert megtéveszteni vagy sakkban tartani? Én személy szerint kétlem.
Nekem a chemtrail egy lehetetlenül bonyolult, gazdaságtalan és rizikós módszernek tűnik. Ha már mindenáron mérgezni akarjuk a társadalmat, sokkal egyszerűbb az ivóvízbe, de még sokkal egyszerűbb az élelmiszerbe rejteni a csúnya anyagokat. Nem ástam bele magam a témába egyébként, ez most csak így messziről egy vélemény.
Ignoramus
Kérdező: az a csík, amit a repülő után látsz, a kondenzcsík.
Itt olvashatsz róla:
Ha nincs kedved olvasni, itt van nagyon röviden összefoglalva: a repülőgép elégeti az üzemanyagot, így füstgáz keletkezik. A füstgáz szemcséire kicsapódik a légköri nedvesség és megfagy. Ez az a fehér ködszerű csík, amit látsz. Ha odafenn nem fúj erősen a szél, megmaradhat órákig is.
Gyakorlatilag ugyanaz történik, mint amikor reggel deres a fű, csak itt nem a fűre, hanem a kis szemcsékre válik ki a víz. Ennyi.
Ignoramus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!