Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy nekem nincs is...

Lehet, hogy nekem nincs is lelkem, mert én azt hiszem nem tudok érezni semmiféle érzést vagyis csak a jót és a rosszat tudom megkülönböztetni?

Figyelt kérdés
nem tudok szomoru lenni igazán, se boldog, se szerelmes lenni valakibe... bűntudatom se volt még, vagy mások is vannak így?
2013. ápr. 26. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

több eset lehetséges:

1. szociopata vagy

2. valamilyen ismeretlen gyerekkori trauma miatt a tudatalattid elfojtja az érzéseidet

3. nem tanultál meg érezni, mert a szüleidtől sem tapasztaltál ilyesmit.

2013. ápr. 26. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Mindenkinek van lelke!Talán még új vagy a földön :)és nehéz emberi érzéseket érezni vagy egyszerűen fejletlen vagy....:)
2013. ápr. 26. 22:46
 3/11 acelsziv ***** válasza:
100%
Lelked van, max nem vagy jó lelkiállapotban
2013. ápr. 26. 22:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Bocsi de én nem emlékszek h ugy éreztem volna eddig valamit is de olyan volt már h színleltem, pl sírtam vagy azt mondtam h szar kedvem van, holott nekem minden nap ugyan ojan kb...
2013. ápr. 26. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. ápr. 26. 23:00
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Lélek nem létezik, a problémád mentális eredetű.
2013. ápr. 26. 23:35
 7/11 acelsziv ***** válasza:
írnál még magadról? Kor, nem, lakhely, háttér
2013. ápr. 26. 23:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen alacsony az érzelmi intelligenciád. Olyan ez is, mint az értelmi intelligencia, mindenkinél más. Van akinek tök átlagos, de van akinek magasabb az átlagnál, és olyan is, akinek alacsonyabb. Te az utóbbiba tartozol valószínűleg.
2013. ápr. 27. 01:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak az egód túl nagy...

Amint az egód, a személyes történeted letudod vetkőzni, üdvözölheted Uradat a fedélzeten.

2013. ápr. 27. 07:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Vágyaid azért vannak?

Lelked biztosan van, csak te ezzel az anyagi testtel azonosítod magad.

Ha te igazán közömbös tudsz lenni a külső dolgokkal, jót és rosszat egyaránt elfogadsz, nem teszel különbséget boldogság és boldogtalanság között, akkor igazán bölcs vagy!

2013. ápr. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!