Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jó ötlet chemtrail ellenes...

Jó ötlet chemtrail ellenes videót csinálni?

Figyelt kérdés

Piszkosul irritál már ez a chemtrail mizéria.

Próbáltam normálisan vitatkozni a hívőivel, de semmi.

Csak személyeskednek, meg a kondenzcsík fotóikat mutogatják hogy "itt a permetezés, nem hiszel a szemednek?"

A kérdéseimre nem válaszolnak, csak bevágnak egy videót vagy másról beszélnek. Annyira rühellem és megelégeltem őket, hogy úgy döntöttem ha úgy jön össze csinálok egy chemtrail ellenes videót, amibe elmondom az összeesküvés gyenge pontjait és ezt bizonyítom is adatokkal. Mindent végig veszek és felteszem youtubra

De kellene egy kis segítség:

Honnan szerezhetek statisztikai adatokat, táblázatokat, statisztikákat?

Ezekre lenne szükségem:

- halálozási arányok

- népesség növekedés mutatója

- átlagéletkor hosszára vonatkozóan.

Mittudomén milyen volt 2003-ban és most milyen/mennyi.

Korábban találtam ilyeneket, de most sehol.

Szerintetek jó ötlet ilyet csinálni vagy teljesen fölösleges??

Üdv, George Adamski

2013. nov. 30. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Már csináltak erről filmet.Vágó István aki a magyar szkeptikus közösség egyik élharcosa,beszélgetős műsorban erre is hosszasan kitért.Tessék: https://www.youtube.com/watch?v=hFfS6QmhA4M

De van erről jó sok blog,vagy más tájékoztató.A vegyi csíkosok meg egy oxigén molekulát se tudnának rendes kötésábrázolással leírni,nem hogy mindenféle bioszervetlen kémiai dolgokkal foglalkozzanak.

2013. nov. 30. 20:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Ne videót csinálj,hanem egy "nagylabort".

Lehet, hogy invaziv-de informatívabb a statisztikáknál.

Tudod,olyan anyagokra amiket a fejünkre szórnak:-)

2013. nov. 30. 20:49
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Adatokat az illetékes magyar hivatalkotól szerezhetsz. Bár nem tudom így civil kérésre ezek hogy és miként adják ki.

Hogy jó ötlet-e? Hasznosnak mindenképp hasznos lenne, viszont biztos vagyok benne, hogy sokan meggyűlölnének, sűrűn emlegetnék az anyukád, és páran még le is zsidóznának.

Nézd csak meg a kommenteket Vágó István chemtraillel foglalkozó műsoránál a youtube-on. A chemtrail-hívők nemtúl értelmes lények.

2013. nov. 30. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

"chemtrail"-lel nem tudok mit kezdeni.

De a statisztikával már igen. Ép elmélyű gondolkodó ember nem bízza szerencséjét a statisztikai adatokra!

A statisztikai adatok olyan irányba mutatnak, amit az épp aktuális politika megkíván. Hiába van rajta ezer pecsét aláírás az adatok akkor sem lehetnek hitelesek.

2013. dec. 1. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Ha tudsz fellelni normális forrásokat, akkor szerintem érdemes ilyen videót csinálni. A chemtrail-hívőket tutira nem tudod meggyőzni, mert nem csak tudatlanok, de elvakultak is. Viszont hasznos lehet azok számára, akik még csak "ismerkednek" a dologgal.
2013. dec. 2. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem lenne sok értelme,a legtöbb ilyen idióta már olyan szinten "hívő" hogy azoknak te aztán akármit felhozhatsz

Ha már minden hülyeség cáfolva akkor tapasztalat szerint jön az az érv,hogy "Nem a hogyannal kell foglalkozni hanem a miérttel!!44!!4"

2014. jan. 6. 20:30
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Próbálkozhatsz, de a középkor emberét is sokáig kellett győzködni arról, hogy a Föld nem lapos - s sok életbe is került.

Próbáltam velük szót érteni, próbáltam levezetni azt, hogy pl a rákos esetek száma mitől nőhetett, én le lettem hülézve, meg kisgyerekezve - magam 21 évével, egyetemistaként - meg persze a leggyengébb támadás a személyeskedés :D

2014. jan. 7. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:
57%

amúgy KSH-n lehetnek adatok

és atéren tényleg megérné a videód, hogy ha már ők is nyomják propagandájukat, akkor lehetne ezt a humbugot megcáfoló videókat is létrehozni, hogy a kedves ismerkedő fél tudjon dönteni a kettő közül

mert így a chemtrailes paranoia ellen csak a józan ész 'versenyzik', az pedig néhány delikvensnél hiánycikk :D

2014. jan. 7. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!