A Chemtrail többet már nem összeesküvéselmélet?!
J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR (Külkapcsolatok tanácsa)-tag is, de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést.
Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését, méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.
A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének.
Te mit szólsz ehhez?
"de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt"
Amit persze csak és kizárólag lepukkant, összeesküvés-szövögető helyeken lehet olvasni, mert a rendes médiába nem merik beletenni. Ugye? Na ne röhögtess...
"Te mindent elhiszel amit a neten elolvasol?"
Dehogy hisz el mindent. Csak amit a "világhelyzete" ír az a tuti! Kondenzcsíkról még életükben nem hallottak, mert a fizikaórán sose voltak ott.
"Szerintem igaz, és létezik is, én láttam már felettünk is ilyen csikokat"
Tehát te sem jártál még fizikaórán?
#8: de megmaradhatnak. Fátyolfelhőt láttál már órákig? Na az ugyanaz, mint a kondenzcsík. (Ugyanabban a magasságtartományban van, és ugyanúgy jégkristályok alkotják.) Megfelelő légköri viszonyok mellett mindkettő sokáig megmaradhat mindenféle összeesküvéselmélet nélkül is. Ráadásul ha olyanok a körülmények, az összes, a térségen áthaladó repülő kondenzcsíkja megmarad (miért lenne kivétel valamelyik), szépen kialakítva a sokat hivatkozott fényképeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!