Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Chemtrail többet már nem...

A Chemtrail többet már nem összeesküvéselmélet?!

Figyelt kérdés

J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR (Külkapcsolatok tanácsa)-tag is, de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést.

Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését, méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének.

[link]

Te mit szólsz ehhez?

2013. aug. 22. 07:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
70%

#47: mentálisan korlátolt gyermekem, már olvastam ezeket a cikkeket. És akkor mit is jelentettek be? Hogy kutatások folynak az időjárásának befolyásolására? Hogy voltak kisebb-nagyobb kísérletek erre? Ez a hatalmas nagy, sötét, hűha-de izgi Chemtrail-összeesküvés?

Ennek szinte köze sincs ahhoz a rengeteg fas­zsághoz, amit összehordanak a chemtrailes honlapokon.

2013. okt. 2. 23:52
 52/76 anonim ***** válasza:
70%
Én azt szólom hozzá, hogy ne ilyen összeesküvés-honlapokról művelődj, hanem mondjuk az egyetemen a meteorológus szakon, és talán nem fogsz minden baromságot elhinni..
2013. nov. 12. 16:25
 53/76 anonim ***** válasza:
79%
50es,és nyilvánvalóan ezeknek semmi más oka nem lehet,csak az hogy az ufózsidók mérget szórnak a repülőkből:D
2013. nov. 13. 01:02
 54/76 anonim ***** válasza:
53%

A legjobb Sebestyén Balázs volt, amikor azzal büszkélkedett, hogy Chemtrail szennyezés után rohant haza antibakteriális szappannal lezuhanyozni...

Na, kb. pont ennyit ér ez a Chemtrail, meg a hívői: mint vegyi fegyver ellen az antibakteriális szappan.

2013. dec. 23. 00:21
 55/76 anonim ***** válasza:
Vilaghelyzete blogspot és egyéb "hiteles" oldalak...áááááá
2014. máj. 25. 15:37
 56/76 anonim válasza:
26%

Én már régóta kutatom a témát de egyenlőre nincs bizonyitékom úgyhogy a saját elméleteimet használom fel és gondolom át.

Nekem az furcsa hogy amikor beteg vagyok tegyük fel lázam van, már másnak reklámozzák a nekem való gyógyszert. Ha köhögök akkor megint csak nekem való gyógyszert reklámoznak. Mint tudjuk az egész média a fidesz kezében van. Hirtv, M1, Tv2 érdekes módon mind ugyanazt mondják az RTL meg az ellentétjét...

...nincs az a csatorna ahol bejelentenék a chemtrail létezését DE ugyanakkor még csak nem is foglalkoznak a témával. (GYANÚS). Minden fontosabb dolgot felhoznak és bemondják a hiradóba. Még azt is hogy milyen posztokat utálnak az internet közösségekben az emberek. De a chemtrailt igen érdekes módon kifelejtik.

Na de...tudom hogy befolyásolja az időjárás a kondenzcsik láthatóságát. De ez akkor sem magyarázat arra hogy órákon át ott maradjon. Furcsa hogy 10 évvel ezelőtt eszük ágába sem volt ez a dolog az embereknek. Igaz?! Szóval akkor miért pont most hozták ezt elő?!

Van olyan oldal ahol azt irták hogy időjárást befolyásolnak vele. Ez megmagyarázza azt hogy tavaly áprilisban szakadt a hó. Nyáron agusztusban elején már 8 fok volt. A tavaly előtti nyáron egész végig szakadt az eső. Talán 10-15 nap volt napsütés. A sok árviz... stb stb. Oké hogy próbálnak tenni az idjőjárás ellen. Ez egy nagyon jó dolog! (ha igaz). De ez nem megoldás! Ezzel együtt valamit még csinálnak és az nem egy hétköznapi viráglocsolás...

Kérném szépen a birkák kiméljenek!

!!Ez az én saját elméletem és saját véleményem is!!

Kivánom hogy ne legyen igazam! Nem jó dolgomba találgatok ki ilyeneket!

Mindenki járjon nyitott szemmel. Nagyon jól tudjátok hogy egy sz...r világot élünk!

Üdv: egy átlagos hétköznapi ember jó szemekkel.

2015. márc. 18. 01:33
 57/76 anonim válasza:
0%

Elnézést.

Elfelejtettem még azt is leirni hogy:

több ismerősöm amerikában él. Van amelyik 2 éve. Van amelyik 5-10 éve.

Nos, ők mióta ott vannak még SOSEM voltak betegek!

Az egyikőjüknek volt egy gyengébb náthája.

De szerencsére ott olyan gyógyszerek vannak (recept nélkül) amik 1 nap után elmulasztják a legtöbb hétköznapi betegséget! Hogy miért? Mert az ottani gyógyszerekben olyan anyagok vannak amiket európában NEM ENGEDÉLYEZNEK! Nem tudni miért...

2015. márc. 18. 01:36
 58/76 anonim ***** válasza:
Aha, persze, hétköznapi ember. Tudod azok nem szoktak ilyen jellegzetes konteós sértődős szövegeket nyomni, mint "birkák kíméljenek". A baromságaidra meg a www.chemtrail.hu oldalon megtalálod a választ.
2015. márc. 18. 11:07
 59/76 anonim ***** válasza:
80%

#56-57:

Elkövettél majdnem minden szokásos hibát. Rámutatok párra, hátha tanulsz belőle.

>Én már régóta kutatom a témát de egyenlőre nincs bizonyitékom úgyhogy a saját elméleteimet használom fel és gondolom át.

Nem elmélet, maximum hipotézis. Az elmélet erős, megalapozott, konzisztens. A chemtrail sehogy sem lehet az. Arra pedig kíváncsi lennék, hogy miből állt a kutatásod.

>Nekem az furcsa hogy amikor beteg vagyok tegyük fel lázam van, már másnak reklámozzák a nekem való gyógyszert. Ha köhögök akkor megint csak nekem való gyógyszert reklámoznak.

Utólagos megerősítés, a tudatos torzítások egyik fajtája. Nézz utána.

>Mint tudjuk az egész média a fidesz kezében van. Hirtv, M1, Tv2 érdekes módon mind ugyanazt mondják az RTL meg az ellentétjét...

Ez tökéletesen irreleváns.

>...nincs az a csatorna ahol bejelentenék a chemtrail létezését DE ugyanakkor még csak nem is foglalkoznak a témával. (GYANÚS). Minden fontosabb dolgot felhoznak és bemondják a hiradóba. Még azt is hogy milyen posztokat utálnak az internet közösségekben az emberek. De a chemtrailt igen érdekes módon kifelejtik.

Azért, mert akkora hülyeség, hogy még a kereskedelmi csatornák sem szívesen égetik magukat vele.

>Na de...tudom hogy befolyásolja az időjárás a kondenzcsik láthatóságát. De ez akkor sem magyarázat arra hogy órákon át ott maradjon.

De igen. Megfelelő időjárási körülmények között megmaradhat. 10 éve is, most is. Attól még, hogy egy konteó-blogger azt írja, még nem biztos, hogy igaza van. Sőt.

>Van olyan oldal ahol azt irták hogy időjárást befolyásolnak vele.

Vannak, de ez végletes túlegyszerűsítés. Léteznek ilyen kutatások, de nem alkalmaznak ilyen módszereket, de ha alkalmaznának is, akkor sem úgy, ahogy a chemtrailesek állítják. Impraktikus lenne és kivitelezhetetlen.

>Ez megmagyarázza azt hogy tavaly áprilisban szakadt a hó. Nyáron agusztusban elején már 8 fok volt. A tavaly előtti nyáron egész végig szakadt az eső. Talán 10-15 nap volt napsütés. A sok árviz... stb stb. Oké hogy próbálnak tenni az idjőjárás ellen. Ez egy nagyon jó dolog! (ha igaz). De ez nem megoldás!

Több okot is találhatsz a szélsőséges időjárásra, aminek van értelme. A chemtrailre fogni egyszerűen butaság.

>Kivánom hogy ne legyen igazam! Nem jó dolgomba találgatok ki ilyeneket!

Ne aggódj, nincs igazad. Félj inkább valami értelmes dologtól, ne a chemtrailról. És főleg ne hidd azt, hogy amit csinálsz, az kutatómunka és elméletgyártás.

>Mindenki járjon nyitott szemmel. Nagyon jól tudjátok hogy egy sz...r világot élünk!

Köszönjük, Közhely Kapitány!

>Üdv: egy átlagos hétköznapi ember jó szemekkel.

Jó szemekkel és igen gyenge logikával és dedukciós képességgel.

2015. márc. 20. 18:06
 60/76 Viko Barstarzz ***** válasza:
0%
Nekem ami feltűnt az az, hogy régi könyvekben tényleg úgy van, hogy a kondenzcsík eltűnik 10 mp után, extrém esetben 20 perc. Na már most a 2000 s évek környékén jelent meg hogy bizony 2 óráig is ottmaradhat. Ok. Én személyszerint hetente látok olyanokat amik egész nap ott vannak. Ráadásul az egész ég szürke lesz tőle. Azt hiszem 12000 m-es magasságban kisebb a nyomás és min70 de inkább a fölötti relatív páratartalom kell, és minusz negyven másik skála szerint minusz 37 fok. E fölött nem láthatók. Azok alapján amiket én tanultam róla. Az a baj, hogy nem egyszer látom azt, hogy egyszerre 4,5 gép megy és húzzák a csíkot. Aztán a következő nem húz semmit. És itt nem órákról meg napokról van szó, hanem percekről. Ha nem is méreg én rettenetesen utálom a gépeket. A gyönyörű kék eget órák alatt szürke masszává alakítják. A kecskeméti reptér mellett lakom, viszonylag nagy forgalmat látok minden nap az égen. Egyáltalán nem tetszik. Látok rá logikus esélyt, hogy permeteznek. Most szeretnék földet és vizet méretni egy laborban. Azt is tudom, hogy egy minta nem elég. Pl esővíznél külön kell minta az esőzés kezdetéről és végéről. Mert más anyagok vannak az esővízben az elején mint a végén. Az is igaz, hogy már az Eu parlamentben is tárgyalták, ennek a veszéyleit. Sőt Vietnám óta egyezmény van az országok között, hogy más légterét nem alakíthatja egyetlen kormány sem, csak a sajátját. Azt, hogy ezt a módszert a permetezést ott próbálták ki, a Spektrumon láttam. Egyébként időjárás térképek segítségével leellenőrizhető, hogy adott időpontban láthatónak szabadna e lennie a kondenzcsíknak vagy nem. Ehhez csak ismerni kell a kondenzcsík kialakulási feltételeit. Még ami gyanús nekem az amikor egy gép egy repülés során egyszer húz csíkot egyszer nem. mintha a tartály kifogyna és átkapcsolna egy másikra. Rendesen szaggatott a csík amit húz egy szakaszon.
2015. ápr. 18. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!