Az ezotéria kategóriában minden hívő szkeptikus összeesküvés áldozata lett?
Régóta megfigyeltem már, hogy itt akarva-akaratlanul a hívőket szelektálják és hátrányos megkülönböztetésben részesítik "egyesek" (itt szerintem tudjátok kikre célzok) .
Adamski, a legértelmesebb UFO hívők egyike tiltva lett, Jigsaw aki korábban troll volt, de manapság már többnyire tényleg értelmes kérdéseket írt ki, szintén bannolva lett . Ezzel szemben (nevet nem írok, mindenki tudja kik azok) akik tényleg minden kérdést szétoffolnak, végig személyeskednek, ők még nyugodtan itt vannak .
Saját magam is tapasztaltam hasonlókat, például a folyamatosan engem érő minősíthetetlen megnyilvánulások ("neked beöntés kéne", "mit szívtál", "h*lye vagy", "bevetted-e a gyógyszered" stb) amiket korábban még jelentettem, de mára már belefáradtam, mert úgyse törlik, mind bizonyítják, hogy itt valamilyen összeesküvés áldozatai vagyunk .
Szerinted mi lehet a háttérben ? Akármi is folyik itt, tény hogy egy év alatt, pont az állítólagos reptoid invázió óta, alig vannak itt UFO hívő . Szinte mindenkit tiltottak .
Mivel már akkor is elég bonyodalmasak voltak a szálak, amit felülről szinte lehetetlen lett volna kibogozni vagy átlátni, beküldtek az "egyszerű nép" közé besúgókat, akik jelentik a különféle gócpontokat és érdekszövetségeket az UFO hívőkön belül és így szépen felgöngyölítették a szálakat .
Mit gondolsz erről az összeesküvésről ?
Grielean
Az ufós kérdések legtöbb kitaláció, ahogy jézus is vagy az angyalkák, démonok, stb. lehet, hogy vannak egy másik bolygón idegenek ezt nem is vitatom. De, hogy valaki úgy tesz fel ide kérdéseket, hogy tudja rá a választ és nem fogadja el az észérveket az valami csodálatos. pontosan ilyen Annácska, Adamski, vagy bármelyik UFÓ-hívő, ha nem tud tovább kapálozni akkor jön egy másik cikkel. ezek a személyek miért nem trollok? pedig valótlant állítanak. Annácskáék bologatásra vágynak nem támasztják alá a kérdéseket csak linkelnek. femina meg paranormál cikkeket. ez nem tudomány ez nem ezotéria. egy 9 éves kisgyerek is tud linkelni cikkeket. HÜLYÉK PARADICSOMA.
Én nem vagyok itt naponta, hogy vitázak
bármelyikükkel. legtöbbször nem is szólok hozzá általuk feltett kérdésekhez. De látom, hogy milyen baromságokat írnak nagyon rossz látni, hogy nincs egy normális ember sem a GYK-n, ha le akarnak tiltani akkor hadd tegyék. nem nagyon vagyok haverságba egyik fórumozóval sem. De már csak azért is HÜLYÉK PARADICSOMA. :D
Spiclike nem csak spicli, de még hazug is, főleg a 24-es kommentben :)
"HÜLYÉK PARADICSOMA"
Attól, hogy rád ezt mondták privát üzenetben, még nem kötelességed továbbküldeni másnak :"D
:DD Spicli te valóban az vagy, ami egy spicli én vok az egyetlen barátod így nem leszünk haverok.
Nevem Senki ;)
Jigsawot hadjuk én nagyon nem kedvelem. De szerintem Adamski nem vette figyelembe az elugró ablakokat ezért törölték én nagyon sajnálom, hogy bannolták # 29 fogadjuk, hogy tudlak egy napra bannolni benne vagy, ha nem hiszed tegyél próbára. De megcsinálod azt, amit mondok neked?
iQ teszt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!