20 Megvalósúlt "összeesküvés elmélet"! Lehet, hogy a David Icke-féle magányos géniuszoknak igazuk van?
Sok dologra, amit a média megbélyegez őrültségként, pedig kézenfekvő motivációi és okai nyílvánvalóan indukálhatják az elméletet, ellenben pusztán a nyájszellem miatt (sok ember nem tévedhet) valamint a média megbélyegzése után, könnyen kimondjuk sokan, akár alapvető ismeretek nélkül, hogy egy elmélet összeesküvéselmélet...pedig ha jobban utánagondolunk :/
a cikk írója sorra vett ilyen elméletet, melyet korábban csak kivettetünk, de mostanra bebizonyosodott, hogy jobban meg kellett volna fontolni. Lehet még a végén csaknem minden konteoról, pl Ickeról is kiderül, hogy igaza volt ? Remélem nem lesz túl késő !
ezekről szinte mindegyikről beszéltek majdnem mindegyik híradóban is...
nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, szokták mondani:)
Már ne haragudj.. előző.. de natura hírek miért lenne az aminek mondod? Szerintem a józan ész elküdt ellensége éppen aza világ amiben jelenleg élünk. Élhetetlen szívtelen
és mesterséges. Ne haragudj, de a megnyilvánulásod pontosan az említett nyájszellembe tartozik az egy olyan weboldallal szemben ami próbálja kicsit a szemeket nyitogatni.
Neeeeeeee... ettől a cikktől felsírt az agyam. A 10-es ponttól már csak a címeket olvastam, 15-nél befejeztem. Tele van ferdítésekkel és csúsztatásokkal. Azoknak az embereknek való, akik szerint ami szörnyű, az szükségszerűen igaz is, illetve akik annak örülnek, hogy ők "különlegesek", mert "látják az igazságot".
Tényleg bocsi, de ezt nem hagyhattam szó nélkül, mert ilyen ordas nagy baromságot ritkán olvas az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!